Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Υλικά (για 15 καλαμάκια) 15 μέτριες ή μεγάλες γαρίδες 1 στρογγυλό πεπόνι, όχι πολύ ώριμο 2 κ.σ. μέλι 1 κ.σ. τζιντζερ τριμμένο 2 κόκκινες πιπεριές σε τετράγωνα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤώρα πια, που ένα μέρος από τις επαγγελματικές μου ενασχολήσεις βρήκε φιλόξενη στέγη κάπου στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας – στην Οδό Πραξιτέλους εν[...]
Πηγή: bostanistas.grΨαρόσουπα κοκκινιστή με κοκκινόψαρο και πεπονάκι. Τι χρειαζόμαστε: 2 κοκκινόψαρα καθαρισμένα 2 καρότα 2 κολοκύθια 1 κρεμμύδι 2 ντομάτες στο μπλέντερ 1 κουταλιά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤροπική συνταγή για καλοκαιρινές απολαύσεις... ο ξιφίας είναι πλούσιο σε γεύση ψάρι που το μόνο συνοδευτικό να του ταιριάζει θα ήταν κάτι ελαφρύ και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑυτή είναι μια σαλάτα που … καθημερινή δεν θα την χαρακτήριζα με τίποτα! Όμως γιορτές έρχονται και στο γιορτινό μας τραπέζι θα υπάρχει σίγουρα μια[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr‘Γαρίδες με οικόσημο’, είπε με το γνωστό ψύχραιμο ύφος του ο Greekadman βλέποντας τη φωτογραφία του πιάτου με τις γαρίδες και τον ανανά και διόλου[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (για μια μεγάλη σαλατιέρα - 4 άτομα) 16 μέτριες ή μεγάλες γαρίδες χωρίς κεφάλια και κελύφη 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο 1 αγγούρι κομμένο σε φέτες ή[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami20/7/15 Χταποδοσαλάτα με ατζούρι και δροσερή σος γιατί το ξυλάγγουρο ή κλωσάκι, όπως το ξέρουν κάποιοι, είναι λαχανικό θερμής εποχής και το βρίσκουμε μόλις[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤο Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]
Πηγή: pandespani.com