Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΑΛΑ ΛΙΒΟΡΝΕΖΕ Τα μπαρμπούνια είναι εκλεκτό ψάρι και δυσεύρετο όταν είναι φρέσκο. Είμαστε όμως τυχεροί που έχουμε βρεί το καταπληκτικό ψαράδικο στην[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕυπαρουσιάστο, ελαφρύ, δροσερό και εύκολο. Τι χρειαζόμαστε: 3 μεγάλα αγγούρια 1 φιλέτο καπνιστή πέστροφα 5 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό 2 κ.σ. μαγιονέζα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα καπνιστής πέστροφας 300 γρ. φύλλα από διάφορα σαλατικά (όπως λόλα πράσινη και κόκκινη, σγουρή σαλάτα, βαλεριάνα κ.λπ.) 1 φινόκιο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Υλικά για τη ζύμη βούτυρο φρέσκο: 125 γρ. ζάχαρη: 15 γρ. αυγό: 1 αλάτι: 10 γρ. αλεύρι μαλακό: 250 γρ. Για τη γέμιση μπρόκολο: 240 γρ., κομμένο σε μικρές[...]
Πηγή: icookgreek.comΞεκινάω το μήνα με το αγαπημένο μου φαγητό: ζυμαρικά. Κι όταν συνδυάζεται με σολομό και είναι εύκολο, γρήγορο και light, είναι ακόμα καλύτερο. Συμπαθάτε με για[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr24 Νοε 2014 Υλικά : 200 γρ. κινόα 1 ζελεδάκι ζωμό κοτόπουλο 1 καρότο 2 φιλέτα σολομό φουντίτσες μπρόκολου βρασμένες 1 μικρό κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 1[...]
Πηγή: cookcool.gr18 Φεβ 2014 Υλικά (2 μερίδες): 200 γρ. σολομό 1 μικρό μπουκέτο μπρόκολο 250 γρ. λιγκουίνι 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σφηνάκι βότκα 100 ml κρέμα γάλακτος αλάτι[...]
Πηγή: cookcool.grΠΕΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ Οταν οι ιταλοί λένε pasta risottata , ενοούν μία μακαρονάδα, όπου τα ζυμαρικά έχουν μαγειρευτεί μαζί με την σάλτσα τους,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ σολομός είναι ένα από τα πιο υγιεινά τρόφιμα. Αυτό το ευπροσάρμοστο ψάρι είναι ένας εύκολος τρόπος για να πάρετε τα υγιή για την καρδιά, ωμέγα-3 λιπαρά[...]
Πηγή: featness.gr/diet/recipiesΠΟΛΠΕΤΕΣ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ Σαρδελίτσα, ένα ψαράκι ταπεινό αλλά πλούσιο σε ωφέλιμα Ω3 λιπαρά, που στην Ελλάδα συνηθίζουμε να το μαγειρεύουμε ψητό ή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Οπως σας έχω ξαναπεί, ο βακαλάος μας αρέσει ιδιαίτερα και συνήθως αγοράζω μερικά κιλά γύρω στον Μάρτιο, την εποχή δηλαδή,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΑ Η Ιταλία συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις πρώτες χώρες παγκοσμίως στην κατανάλωση του υγράλατου βακαλάου. Οι ναπολιτάνοι δε, αλλά και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr