καβουροσαλατα ακης | καβουροσαλατα με μαγιονεζα απλη | κοντοσουβλι συνταγη μαριναδα | γαλοπουλα κοκκινιστη | αλμυρο κεικ καλλιδης | στριφτοπιτα με φυλλο κρουστας | συνταγη για βαφλες πετρετζικης
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα με αντιδια

Βρέθηκαν 26 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ψάρι ψητό στο φούρνο - Pandespani.com

Έχω μια δυσανεξία στους μύθους της κουζίνας. Σ΄όλα αυτά που έχουν ντυθεί το πέπλο μιας μυστήριας δυσκολίας και είναι σαν να λένε-παπαγαλίζουν: «μη, τζιζ, μην[...]

Πηγή: pandespani.com

ΨΑΡΙ ΣΟΤΕ ΜΕ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ ΚΑΙ ΚΟΥΜΚΟΥΑΤ

Υλικά : 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας σάλτσα σόγια 2 κουτ. σούπας ξίδι μπαλσάμικο ¼ κουτ. γλυκού χαρίσα (καυτερή μαροκινή σάλτσα) ή μπούκοβο[...]

Πηγή: yumyum.gr
Η μυστική γλώσσα των παιδιών. Μάθετε να[...]

Τα παιδιά γίνονται πολλές φορές ιδιαίτερα αυταρχικά, καθώς υποδεικνύουν που θέλουν να κάτσουν, τι ρούχα θέλουν να φορέσουν και τι φαγητό θέλουν να φάνε. Σε ότι[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Καλοκαιρινό Ταρτάρ Τσιπούρας με Πουρέ Αβοκάντο[...]

Τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες αγαπήσαμε πολύ τις παρασκευές με βάση ωμό ψάρι όπως ταρτάρ, σεβίτσε, καρπάτσιο, σασίμι και σούσι. Όλες αυτές οι γαστρονομικές[...]

Πηγή: caruso.gr
Πικάντικη Σαλάτα Καλαμαράκια

πικάντικη σαλάτα καλαμαράκια Πικάντικη Σαλάτα Καλαμαράκια   Υλικά χοντρό αλάτι 2 κουταλιές σούπας λάδι 1 κιλό μικρά καλαμαράκια 1 μέτριο κολοκυθάκι 4 μέτριες[...]

Πηγή: greekouzina.gr
Πικάντικη Σαλάτα Καλαμαράκια

πικάντικη σαλάτα καλαμαράκια Πικάντικη Σαλάτα Καλαμαράκια   Υλικά χοντρό αλάτι 2 κ.σ. λάδι 1 κιλό μικρά καλαμαράκια 1 μέτριο κολοκυθάκι 4 μέτριες ντομάτες[...]

Πηγή: greekouzina.gr
Τα Μυστικά του Ψαριού - Επεισόδιο 1[...]

Εισαγωγή στη σειρά “τα Μυστικά του Ψαριού” Τα μυστικά του ψαριού είναι η νέα σειρά του Cucina Caruso που έχει σαν στόχο να φωτίσει τις άγνωστες πλευρές θεμάτων[...]

Πηγή: caruso.gr
Σεβίτσε: τι είναι & το τέλειο μεξικάνικο[...]

Το Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]

Πηγή: pandespani.com
Μύδια …“ζαρντινιέρες”, με pesto βασιλικού[...]

1 φλυτζάνι λευκό ξηρό κρασί 1 πιπεριά φλωρίνης κομμένη σε κυβάκια 2 πόδια σέλερυ κομμένα σε κυβάκια 1 πράσο (το λευκό μόνο μέρος) ψιλοκομμένο 1 μέτριο καρότο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Έξυπνα μυστικά για ν’ αγαπήσει το παιδί μας το[...]

«Δεν μ’ αρέσει το ψάρι!» Ακόμη κι αν το παιδί σας αντιπαθεί το ψάρι, υπάρχουν πάντα τρόποι να το πείσουμε να το αγαπήσει! Ο καλύτερος τρόπος[...]

Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr
πως μαγειρεύεται το χταπόδι: όλα τα μυστικά[...]

πως μαγειρεύεται το χταπόδι – χταπόδι στη σχάρα Γιατί είναι σκληρό το χταπόδι; Και πως το συμπαθές και νόστιμο μαλάκιο γίνεται μαλακό; Θα το βράσετε σε νερό,[...]

Πηγή: pandespani.com
Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Γαύρος Λαδορίγανη στο Φούρνο

Ένα πιάτο απλό, εύκολο, υγιεινό, νοστιμότατο, αρωματισμένο με το έμβλημα της Ελληνικής και γενικότερα της Μεσογειακής κουζίνας, τη ρίγανη. Μάλιστα η Ελληνική[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ψάρια και σταφύλια

Η γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος έρχεται πριν προλάβουμε να κλείσουμε μια ολόκληρη εβδομάδα νηστείας και επιτρέπει την ψαροφαγία.Είναι πολύ σημαντική στα[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Ορεκτικό: Ψητές γαρίδες με καλαμποκίσια[...]

Υλικά(για 5 άτομα) 5 φρέσκες γαρίδες, καθαρισμένες καλά 5 γρ.πάπρικα Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Για τα καλαμποκίσια pancakes 1 φλιτζ. αλεύρι 1 κ. γ. σόδα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Γαριδοπίλαφο

Ένα νόστιμο νηστίσιμο φαγητό που στέκει άνετα και σε εκτός νηστείας περιόδους. Έτσι το τιμούν νηστεύοντες και μη νηστεύοντες και δεν χρειαζόμαστε διπλά[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Φιλέτα σολομού στο αλουμινόχαρτο

Φιλέτα σολομού στο αλουμινόχαρτο   για 4 άτομα Υλικά 4 φιλέτα σολομού 2 κ.σ. βούτυρο 4 κ.γ. μουστάρδα 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα αλάτι πιπέρι άσπρο,[...]

Πηγή: greekouzina.gr
Καλαμαράκια γεμιστά αλλιώς: με μυρωδικά και φέτα

Λίγο πριν το καλοκαίρι, λίγο πριν τη μεγάλη ζέστη. Το τηγάνι δεν είναι το φόρτε μου, τα καλαμάρια είναι στις μεγάλες μου αγάπες. Κάρβουνα δεν έχω για να τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
γαρίδες φλαμπέ με ούζο και φινόκιo (μάραθο) -[...]

γαρίδες φλαμπέ με ούζο Ο γαλλικός όρος  flamber σημαίνει στη μαγειρική ότι προσθέτεις ένα οινοπνευματώδες ποτό στο φαγητό και το ανάβεις για να ενισχύσεις την[...]

Πηγή: pandespani.com
γαριδομακαρονάδα στο χαρτί, στη λαδόκολλα for[...]

Ιταλική γαριδομακαρονάδα στη λαδόκολλα Από την εύπορη κατηγορία που συνδυάζει ζυμαρικά με θαλασσινά ή ψάρια, η γαριδομακαρονάδα, εμπλουτισμένη συχνά με μύδια,[...]

Πηγή: pandespani.com
σαρδέλες ψητές στο χαρτί - Pandespani.com

…άλλως πως σαρδέλες ψητές στο χαρτί ή στη λαδόκολλα -η διατύπωση τεχνική. Σκέψη όμως και πρόθεση ήταν να δραπετεύσουν (με λίγη βοήθεια) οι νόστιμες σαρδέλες[...]

Πηγή: pandespani.com
μπακαλιάρος στιφάδο, 'ο αλλιώς' -[...]

Ο μπακαλιάρος στιφάδο στην αιχμή του μαγειρικού κόνσεπτ ‘ψάρι στιφάδο’ ή/και ‘ασπόνδυλο στιφάδο’ (πχ. χταπόδι στιφάδο) χαρακτηρίζει ξεκάθαρα την ελληνική[...]

Πηγή: pandespani.com
GOURΜΕΤ ΘΑΛΑΣΣΙΝΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!!!

Όταν ταξίδευα στην Βοστόνη (γεμάτη με φοβερά εστιατόρια θαλασσινών και ψαριών), η αγαπημένη μου Gourmet απόλαυση ήταν η παρακάτω. Είναι λίγο καυτερή σος αλλά[...]

Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy