Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή, αλλά κυρίως νόστιμη, για τα κάπως άνοστα κατεψυγμένα φιλέτα μπακαλιάρου. Υλικά για 2 άτομα 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ γαριδομακαρονάδα έχει, ακόμη και στον πάτο της κρίσης, φανατικό κοινό στα εγχώρια τραπέζια, έχοντας όμως πρώτα γίνει πανανθρώπινη γαστρονομική αξία απ’ τους[...]
Πηγή: caruso.grΤο χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι είναι μια παραδοσιακή Ελληνική συνταγή που παίρνει τα πάνω της κατά τις νηστείες αλλά και το καλοκαίρι κοντά στη θάλασσα. Με[...]
Πηγή: caruso.grΜε καφκιά και με μουρτάρι, η αλιάδα έχει χάρη!!! Οπου καφκιά είναι το πέτρινο γουδί και μουρτάρι το γνωστό σε όλους μας ξύλινο γουδοχέρι! Και είναι τόσο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΕπειδή για προσωπικούς λόγους ήθελα να κοινωνήσω την Κυριακή που μας πέρασε, έπρεπε να μαγειρέψω κάτι για το Σάββατο το μεσημέρι χωρίς ίχνος λαδιού. Και πως[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤο μυδοπίλαφο είναι απολύτως κλάσικ στους παραδοσιακούς Ελληνικούς ψαρομεζέδες, αλλά το πιλάφι με μύδια και κάρι της συνταγής δεν έχει καμία απολύτως σχέση με[...]
Πηγή: caruso.gr1 κιλό χταπόδι φρέσκο ή μοσχιοί (ξαδερφάκι του χταποδιού) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1/2 κ.γλ. κανέλα 1/2 κ.γλ. γαρύφαλλο 2-3 κόκκους μπαχάρι 1 κούπα χυμό ντομάτας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά αμπελόφυλλα μεγάλα: 30 γιαούρτι στραγγιστό: 200 γρ. Για το ραγού καραβίδας κρεμμύδι ξερό: 300 γρ. ψιλοκομμένο δυόσμος: 2 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: icookgreek.comΑρωματικό, εύκολο και σχετικά ελαφρύ. Μπορεί να σερβιριστεί είτε ως ουζομεζές είτε ως κύριο πιάτο. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 ποτηρι κρασιου ουζο με άρωμα μαστίχας ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για το ψάρι 800 γρ. ψάρι γλώσσα φιλέτο 100 γρ. ντομάτα λιαστή 50 γρ. σέλερυ 10 γρ. αλάτι 3 γρ. πιπέρι άσπρο 30 γρ. χυμός λεμονιού 50 γρ. ελαιόλαδο Υλικά[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 4-6 άτομα 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 πράσο, τα λευκά και τρυφερά πράσινα μέρη, χοντροκομμένα 1 μέτριο φινόκιο χοντροκομμένο 1 φλιτζάνι τσαγιού[...]
Πηγή: sidagi.grΜια συνταγή που είχα γράψει πριν χρόνια στο HFL είναι αυτή με το μπακαλιάρο με κάπαρη και άνηθο. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να την ξαναβάλω σε τούτο το blog τώρα πια[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο βασικό ερέθισμα για τη σημερινή μας συνταγή ήταν η “πρώτη ύλη”: Μια πέστροφα και τι πέστροφα... Η καταγωγή της από ένα ορεινό χωριό της[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυνταγή αφιερωμένη στο στήριγμά μου, τη Sophie μου, που λατρεύει τα μύδια Τα αχνιστά μύδια στη διεθνή κουζίνα έχουν ως απόλυτη συνταγή αναφοράς τα Μύδια[...]
Πηγή: caruso.gr1 φλυτζανάκι του καφέ ρύζι για risotto (Carnaroli, Arborio) 1 κ.σ. καλό παρθένο ελαιόλαδο 250-300 ml ζωμό Για το ζωμό κεφάλια και κελύφη καραβίδων (περίπου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠεντανόστιμο και μαστιχωτό κοκκινιστό χταποδάκι, ιδανικό για περίοδο νηστείας αλλά και πολύ νόστιμος μεζές ή κυρίως πιάτο για τους λάτρεις των θαλασσινών! Για[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr