Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα) 16-20 γαρίδες μέτριες 8 μικρά καλαμαράκια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 νεροπότηρο ρύζι αρμπόριο (ή άλλο κατάλληλο για ριζότο) 1 μεγάλη τομάτα[...]
Πηγή: greekmasa.grΜοσχαρίσια γλώσσα: μιλάμε για τη γλώσσα της αγελάδας που έχει υπάρξει ως φαγώσιμη από πολύ παλιά, από τότε που ο άνθρωπος κυνηγούσε την τροφή του και γι’ αυτό[...]
Πηγή: pandespani.com Η φωτογραφία από εδώ Όλοι γνωρίζουν ότι η πατάτα είναι τροφή που εισήλθε στον διατροφικό χάρτη της Ευρώπης σχετικά πρόσφατα.[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr2 φλυτζ ζωμό από κοτόπουλο 250 γραμ γαρίδες καθαρισμένες 140 γραμ μανιτάρια κομμένα σε ροδέλες 3 ντοματίνια 2 μοσχολέμονα με τα φύλλα τους Αλάτι 4-5 κ.σάλτσα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΨάρι σε φέτες (μπακαλιάρος, σφυρίδα, συναγρίδα) ή ολόκληρο (τα “δεύτερα” ψάρια, που ο ψαράς “ντρέπεται” να τα πάει με το που θα “πιάσει η βάρκα” στα εστιατόρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (Σερβίρει 100 ) 1 ολόκληρη καμήλα μέτρια 1 ολόκληρο αρνί μέτριο 20 κοτόπουλα 60 αυγά 12 κιλά ρύζι 3 κιλά αλάτι, 2 1/2 κιλά πιπέρι 415 λίτρα νερό 2 κιλά[...]
Πηγή: sidages.grΔεν θα σου πάρει περισσότερο από 30 λεπτά να την ετοιμάσεις. Μια διαφορετική σούπα, με άγριο ρύζι, μύδια και γάλα. Ετοίμασέ την και θα έχεις ένα χορταστικό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΌλο τον χρόνο, αλλά ειδικά την περίοδο της νηστείας, δεν περνάει εβδομάδα χωρίς γαρίδες στο τραπέζι, σαν μεζέ ή φαγητό βασικό, με μακαρόνια ή ρύζι. Αγαπημένη[...]
Πηγή: bostanistas.grΜία φανταστική συνταγή για ουζάκι που η γεύση της θα σας απογειώσει. Συνταγή : Mine.com Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 10΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά: 2 φλιτζάνια μύδια 2 φέτες μπέικον 1 ½ φλιτζάνι βρασμένο άγριο ρύζι 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φλιτζάνι ζωμό θαλασσινών 1 φύλλο δάφνης 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: sidagi.grΗ σάλτσα μορνέι έχει ως βάση της την μπεσαμέλ στην οποία προστίθεται τριμμένο τυρί και μοσχοκάρυδο. Η κλασική γαλλική σάλτσα σερβίρεται με κοτόπουλο, ψάρι,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comO Σολομός Φλορεντίν είναι μια κλασική, διεθνώς γνωστή συνταγή για σολομό που περιέργως, ελάχιστα χρησιμοποιείται στην Ελλάδα. Ο χαρακτηρισμός Φλορεντίν[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά συνταγής 600 γρ. πατάτες, πλυμένες, βρασμένες με τη φλούδα 100 γρ. καπνιστό σολομό, ψιλοκομμένο 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 3 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: icookgreek.com