Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 71 συνταγές
Και όχι μόνο! Όλες οι μανάδες έχουμε αφιερώσει λίγο ή πολύ χρόνο στο καθάρισμα των ψαριών για τα παιδιά μας. Λόγω της υψηλής διατροφικής τους αξίας τα ψάρια[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ ιδέα ξεκίνησε απ’ το να καταγράψω την κλασική συνταγή της μάνας μου για μπουκιές κροκέτες μπακαλιάρου που απολαμβάνω τα τελευταία 50 χρόνια, ενόψει 25ης[...]
Πηγή: pandespani.com24/3/16 Ψητός μπακαλιάρος με μέλι και παπαρουνόσπορο για το τραπέζι της 25 ης Μαρτίου και θα γλυκαθείτε με την πρώτη μπουκιά. Συστατικά 2 κομμάτια[...]
Πηγή: zannetcooks.com΄Εχω δοκιμάσει πολλές συνταγές για κουρκούτι . ΄Ομως κατέληξα σε αυτήν εδώ και δεν την αλλάζω με τίποτε χρόνια τώρα !!!! ΥΛΙΚΑ 1 κουτάκι μπύρα Αλεύρι[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΌλες οι μανάδες έχουμε αφιερώσει λίγο ή πολύ χρόνο στο καθάρισμα των ψαριών για τα παιδιά μας. Λόγω της υψηλής διατροφικής τους αξίας τα ψάρια πρέπει να[...]
Πηγή: bostanistas.gr1½ κιλό μπακαλιαράκια 1φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ φλιτζ. καλαμποκάλευρο λάδι για το τηγάνισμα αλάτι πιπέρι Καθαρίζουμε τα ψάρια μας από λέπια και[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά 1 κιλό μπακαλιάρος φιλέτο, χωρίς κόκαλα 1 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κουταλιά της σούπας σόδα σκόνη 1 κουταλάκι του γλυκού άνηθος πιπέρι[...]
Πηγή: icookgreek.com4 μπακαλιαράκια (250-300γρ.) 5 κλαδακια δενδρολίβανο 2 κλαδάκια θυμάρι 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά 1 τσούσκα πιπεριά ψιλοκομμένη 6 κ.σ.[...]
Πηγή: cooklos.gr…Λείπει ο Μάρτης από την σαρακοστή; Λέει η παροιμία θέλοντας να δείξει ότι σ’ όποια ημερομηνία και αν πέσει η κινητή γιορτή της Πασχαλιάς , ο[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΞέρετε όλοι το κόλλημα που έχω μα τα ψάρια και τα θαλασσινά, μπορώ να τρώω μόνο τέτοια. Όμως με ενοχλούν πολύ στο στομάχι τα τηγανιτά γενικώς. Σκέφτηκα λοιπόν[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΠολύ καιρό δεν έχουμε να φτιάξουμε ψάρι? Και μια και κρύωσε ξαφνικά ο καιρός μιά νόστιμη και θρεπτική ψαρόσουπα είναι ό,τι πρέπει... Υλικά 1 κιλό κοκκινόψαρο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΨάρι σε φέτες (μπακαλιάρος, σφυρίδα, συναγρίδα) ή ολόκληρο (τα “δεύτερα” ψάρια, που ο ψαράς “ντρέπεται” να τα πάει με το που θα “πιάσει η βάρκα” στα εστιατόρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 4 φιλέτα ψάρι πέρκα ή μπακαλιάρο ή γλώσσα χυμός απο 2 μανταρίνια 1 κουταλιά κόκους απο διάφορα πιπέρια σπασμένα ελαφρά ξύσμα απο ένα μανταρίνι 1[...]
Πηγή: greekmasa.gr4 φιλέτα μπακαλιάρου ελαιόλαδο για να λαδώσουμε τα ψάρια αλάτι Πλένουμε τα φιλέτα μας. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 ο C στο γκριλ. Αλατίζουμε και[...]
Πηγή: cooklos.grΜπακαλιάρο κοκκινιστό έχεις δοκιμάσει ποτέ? Αν όχι, είναι ευκαιρία να το δοκιμάσεις στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου ή της Κυριακής των Βαϊων, μιας και αυτές τις[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΝόστιμο, εύκολο, απλό, λευκόσαρκο φιλέτο ψαριού, πασπαλισμένο με μια γερή δόση κουρκουμά και τηγανισμένο σε καυτό ελαιόλαδο. Λιτές, ξεκάθαρες γεύσεις και[...]
Πηγή: kitchenstori.es600 γραμμάρια μπακαλιάρος ξαλμυρισμένος χωρίς κόκαλα και πέτσα Τρία αυγά Ένα φλιτζάνι γάλα Μία κουταλιά μπέικιν-πάουντερ Τρεις κουταλιές αλεύρι Σησαμέλαιο για[...]
Πηγή: sidagi.grΜαζέψαμε κάποιες από τις πιο νόστιμες και αγαπημένες μας συνταγές για την 25η του Μάρτη, για όσους τηρούν την παράδοση :) Χρόνια Πολλά ! On the 25th of March,[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr