Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
…άλλως πως σαρδέλες ψητές στο χαρτί ή στη λαδόκολλα -η διατύπωση τεχνική. Σκέψη όμως και πρόθεση ήταν να δραπετεύσουν (με λίγη βοήθεια) οι νόστιμες σαρδέλες[...]
Πηγή: pandespani.comΜεζές για τα ποτά της μεσημεριανής σχόλης, τα πικάντικα χταποδάκια ετοιμάζονται μέχρι να καθίσουν τα πιρούνια στο τραπέζι και να οργανωθεί η απρόσκοπτη[...]
Πηγή: pandespani.comΟι γαρίδες μας αρέσουν για την γεύση τους, την υφή, το καθαρό τους σώμα και τη θαλασσινή μυρωδιά τους. Όταν όμως τις κρύψεις σε τραγανό κουκούλι από καταΐφι[...]
Πηγή: pandespani.comΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.comΦορτιστής της μαγειρικής έμπνευσης και της καλλιτεχνικής, το χταπόδι είναι από τα πλάσματα που κυκλοφορούν με ανταγωνιστική συχνότητα σε πιάτα και έργα τέχνης[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ιδέα ξεκίνησε απ’ το να καταγράψω την κλασική συνταγή της μάνας μου για μπουκιές κροκέτες μπακαλιάρου που απολαμβάνω τα τελευταία 50 χρόνια, ενόψει 25ης[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ιδέα είναι πώς ένα εξαιρετικά απλό πιάτο μπορεί να είναι ενδιαφέρον γευστικά και εντυπωσιακό τατυτόχρονα. Πώς δηλαδή, με ελάχιστα υλικά, η γεύση[...]
Πηγή: pandespani.comΜια συνταγή με γευστικά πλοκάμια, απλή αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπη, με άποψη σε οικείο θέμα, λιτότητα υλικών και οξύτητα στην γεύση… μια συνταγή που σε[...]
Πηγή: pandespani.comΜακαρόνια με χαβιάρι και καπνιστό σολομό Τα μακαρόνια με χαβιάρι ή με τα πιο προσιτά, αυγά βασιλικής ή χρυσής ρέγγας είναι ένα εκλεπτυσμένο πρώτο πιάτο αλλά[...]
Πηγή: pandespani.com