Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Υλικά (για 6 άτομα) 12-18 μεγάλες γαρίδες Σουσάμι Ελαιόλαδο Για τη σάλτσα 1 μεγάλος ώριμος ανανάς 1 μικρό αγγουράκι 1 κόκκινη καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (6-8 μερίδες) : 225 γρ. κοχύλια, πένες ή άλλο μεσαίου μεγέθους ζυμαρικό 6 κουταλιές ελαιόλαδο 2 φρέσκα ή κατεψυγμένα φιλέτα σολομού των 225 γρ. βρασμένα[...]
Πηγή: yumyum.grΤο Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com20/7/15 Χταποδοσαλάτα με ατζούρι και δροσερή σος γιατί το ξυλάγγουρο ή κλωσάκι, όπως το ξέρουν κάποιοι, είναι λαχανικό θερμής εποχής και το βρίσκουμε μόλις[...]
Πηγή: zannetcooks.comΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣαλάτες υπάρχουν πολλές, σαν και αυτή καμία. Συνταγή : Ιωάννα Θεωδωράκη Μερίδες : για 2 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Ημέρα προβολής :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1 μεγάλο αγγούρι 1 μάνγκο 32 μικρές γαρίδες καθαρισμένες 4 κουταλιές ελαιόλαδο Χυμό από ένα λεμόνι Αλάτι Φρεσκοτριμμένο ροζ πιπέρι Σε ένα μαντολίνο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚαθισμένοι σε μια πανέμορφη αυλή που συνδυάζει την κυκλαδίτικη λιτότητα με japanese στοιχεία, απολαμβάνετε sushi κορυφαίας ποιότητας, με πανοραμική θέα στη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤροπική συνταγή για καλοκαιρινές απολαύσεις... ο ξιφίας είναι πλούσιο σε γεύση ψάρι που το μόνο συνοδευτικό να του ταιριάζει θα ήταν κάτι ελαφρύ και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (12 κομμάτια) Για τα Ρολά 60 γρ νούντλς ρυζιού 12 φύλλα ρυζιού 24 γαρίδες προβρασμένες ή γαρίδες που θα τις βράσουμε σε βραστό νερό γαι 3 λεπτά μέχρι να[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά (για μια μεγάλη σαλατιέρα - 4 άτομα) 16 μέτριες ή μεγάλες γαρίδες χωρίς κεφάλια και κελύφη 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο 1 αγγούρι κομμένο σε φέτες ή[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr4 φέτες ψαριού (σφυρίδα)/ 2 κουτ σούπας χυμό λάιμ 1 κουτ σούπας σάλτσα ψαριού 1 κουτ σούπας 1 κουτ σούπας ζάχαρη 2 φυλλαράκια μοσχολέμονου ψιλοκομμένα Για την[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά για 6 άτομα 2 ζωντανοί αστακοί (750 γρ. ο καθένας) 10 λίτρα βραστό νερό Αλάτι 20 ml νερό 4 κοφτές κ.σ. ζάχαρη από κοκκοφοίνικα 50 ml χυμός tamarind 30[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ 1 επίπεδο κομμάτι ξύλου χωρίς βερνίκι 500 γρ. φιλέτο σολομού 3 κ.γ. κόκκους πολύχρωμων πιπεριών 3 κ.γ. μέλι 1-2 σκ. σκόρδο Ξύσμα από 1 πορτοκάλι Αλάτι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά: Για 2-4 άτομα 2 φύλλα μαρουλιού χοντροκομμένα 1 γκρέιπ φρουτ κόκκινο κομμένο σε φέτες 20 γαρίδες ( χωρίς το κέλυφος) 2 αγγούρια μικρά κομμένα σε[...]
Πηγή: sidagi.grΤα τελευταία χρόνια οι Έλληνες αγαπήσαμε πολύ τις παρασκευές με βάση ωμό ψάρι όπως ταρτάρ, σεβίτσε, καρπάτσιο, σασίμι και σούσι. Όλες αυτές οι γαστρονομικές[...]
Πηγή: caruso.gr