Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
1 μεγάλο ψάρι περίπου 1½ κιλό ή 2 μικρότερα (1½ κιλό και τα δύο) 1.700 γραμμ. αλάτι χοντρό 2 ασπράδια αυγών Εκτέλεση 1. Καθαρίζουμε την κοιλιά του ψαριού[...]
Πηγή: argiro.gr2 κ.σ. ελαιόλαδο 8 μεγάλες γαρίδες καθαρισμένες 1 (περίπου 200 γραμμ.) φιλέτο ψαριού κομμένο σε μπουκιές 6 ασπρομανίταρα σε φέτες 1 κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες[...]
Πηγή: argiro.gr4 φιλέτα τόνου (περίπου 3,5-4 εκατοστά πάχος) 2.κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο 2 κ.σ. χοντροτριμμένα πιπέρια ανάμεικτα 1 κ.σ. ανθό αλατιού 1 κ.γλ.[...]
Πηγή: argiro.grΑρωματικό βούτυρο 50 γραμ. βούτυρο μαλακό (θερμοκρασία δωματίου) ½ λεμόνι – ξύσμα 1 κ.σ. χυμός λεμονιού 1 κ.σ. άνιθος αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τον[...]
Πηγή: argiro.gr1 συσκευασία λιγκουίνι 2 συσκευασίες σάλτσα πέστο 1 κιλό γαρίδες 1 φλ. ζωμός 2 σκ. σκόρδο 2 -3 πρέζες πάπρικα 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 καυτερή πιπερίτσα[...]
Πηγή: argiro.gr1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 3 καρότα κομμένα σε φέτες 1 πράσο κομμένο σε φέτες 1 καυτερή πιπερίτσα[...]
Πηγή: argiro.gr4 φιλέτα τόνου (περίπου 3 5-4 εκατοστά πάχος) 2.κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο 2 κ.σ. χοντροτριμμένα πιπέρια ανάμεικτα 1 κ.σ. ανθό αλατιού 1 κ.γλ.[...]
Πηγή: argiro.grΑρωματικό βούτυρο 50 γραμ. βούτυρο μαλακό (θερμοκρασία δωματίου) ½ λεμόνι – ξύσμα 1 κ.σ. χυμός λεμονιού 1 κ.σ. άνιθος αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τον[...]
Πηγή: argiro.gr2 κ.σ. ελαιόλαδο 8 μεγάλες γαρίδες καθαρισμένες 1 (περίπου 200 γραμμ.) φιλέτο ψαριού κομμένο σε μπουκιές 6 ασπρομανίταρα σε φέτες 1 κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες[...]
Πηγή: argiro.gr20 μεγάλες γαρίδες 20 ξυλάκια-οδοντογλυφίδες Mαρινάδα 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 2 κ.σ. χυμό λεμονιού 1 κ.σ. σκόρδο πολτοποιημένο 1 κ.γλ. κουρκουμά 1[...]
Πηγή: argiro.gr1 μεγάλο ψάρι περίπου 1½ κιλό ή 2 μικρότερα (1½ κιλό και τα δύο) 1.700 γραμμ. αλάτι χοντρό 2 ασπράδια αυγών 1. Καθαρίζουμε την κοιλιά του ψαριού προσπαθώντας[...]
Πηγή: argiro.gr