γλυκο ψυγειου παρλιαρος | μπεσαμέλ για παστίτσιο αργυρω | μπακαλιαρος πλακι ακης | μακαρονια ογκρατεν ακης | γαυρος ριγανατος στην κατσαρολα | τυροψωμο με αυγα | ζαμπονοπιτα χωρις φυλλο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις ουζο

Βρέθηκαν 28 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Κυριακή των Βαϊων... το ψάρι περιμένει να το[...]

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και του χρόνου!!! Κυριακή των Βαϊων σήμερα, και η ελληνική Ορθόδοξη παράδοση θέλει ψάρι στο τραπέζι. Ας δούμε πώς και γιατί... Την Κυριακή των[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Soccas (Ρεβυθόπιτες) με φιλέτο ψαριού και σαλάτα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Ψάρια ψητά με πέστο φρέσκων μυρωδικών

Μεσόγειος, η θάλασσα με τα νοστιμότερα ψάρια! Τα ψάρια που (αν κι εγώ κάποιες φορές δεν τα προτιμώ), οφείλω να ομολογήσω, μοσχοβολούν θάλασσα όπως τους πρέπει![...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Φιλέτο μπακαλιάρου τηγανισμένο σε χυλό κρασιού

Καλή σας μέρα! Αφήνοντας πίσω μας την εθνική και θρησκευτική μας γιορτή με την ηλιόλουστη μέρα εδώ στη Θεσσαλονίκη... υποδεχθήκαμε σήμερα μια μέρα μουντή,[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Φιλέτο μπακαλιάρου τηγανισμένο σε χυλό κρασιού

Καλή σας μέρα! Αφήνοντας πίσω μας την εθνική και θρησκευτική μας γιορτή με την ηλιόλουστη μέρα εδώ στη Θεσσαλονίκη... υποδεχθήκαμε σήμερα μια μέρα μουντή,[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Ψάρια ψητά με πέστο φρέσκων μυρωδικών

Μεσόγειος, η θάλασσα με τα νοστιμότερα ψάρια! Τα ψάρια που (αν κι εγώ κάποιες φορές δεν τα προτιμώ), οφείλω να ομολογήσω, μοσχοβολούν θάλασσα όπως τους πρέπει![...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Πώς ξαλμυρίζουμε τον υγράλατο μπακαλιάρο;

25 Μαρτίου αύριο, εθνική γιορτή και γιορτή του μπακαλιάρου ταυτόχρονα, που έχει την τιμητική του σε όλες τις μορφές του! Πώς όμως τον ξαρμυρίζουμε; Η[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Φαγκρί στη λαδόκολλα ... μια θαλασσινή νοστιμιά[...]

Μεσογειακό καλοκαίρι = θάλασσα = ψάρι! Τί να γίνει; Η αλήθεια είναι αυτή... το μεσογειακό καλοκαίρι είναι συνδεδεμένο με τη θάλασσα, τα μπάνια, τις[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Οι κρασάτες σουπιές της μαμάς μου... ένα[...]

Μεγάλη Πέμπτη, ημέρα του Μυστικού Δείπνου, της βαφής των αυγών αλλά και της ετοιμασίας των τσουρεκιών. Όπως κάθε χρόνο, πρωί πρωί σήμερα, το πρώτο πράγμα που[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Πώς καθαρίζονται και φιλετάρονται οι σαρδέλες[...]

Όλα αυτά τα μικρά και λιπαρά ψάρια που είναι τόσο συνηθισμένα στο καθημερινό μας τραπέζι, είναι ιδιαίτερα εύκολα στο καθάρισμα και το φιλετάρισμά τους. Έτσι,[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Γλυκόξινος μπακαλιάρος με κρεμμύδια και ξερά[...]

Καλησπέρα σας! Παραμονή Ευαγγελισμού και για σήμερα σας υποσχέθηκα μια ...λίγο πιο εξωτική συνταγή με μπακαλιάρο και πάλι κατεψυγμένο!! Όχι δεν κάνω ούτε[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Μπακαλιάρος στο φούρνο

Καλησπέρα και πάλι... Πέρασε και η 25η Μαρτίου, πέρασε και το εθιμοτυπικό γεύμα με το μπακαλιάρο αλλά εγώ, μια και δεν πρόλαβα πιο νωρίς, θα σας δώσω τώρα τις[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Φιλέτο γλώσσας με σπανάκι και σάλτσα[...]

Φτάνει πια με το κρέας... ας ξεφύγουμε και λίγο με κάτι διαφορετικό, ελαφρύ, γρήγορο και νόστιμο! Μέχρι κι εγώ που δεν λατρεύω το ψάρι, τη συγκεκριμένη[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Κροκέτες μπακαλιάρου με σκορδαλιά καρυδάτη! Η[...]

Οι κροκέτες μπακαλιάρου είναι πάντα αγαπημένες και πάντα απαραίτητες, στην οικογένειά μου τουλάχιστον, στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου. Η συνταγή είναι αυτή που[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Καλαμαράκια φούρνου γεμιστά με τυρί

Καλημέρα σας!!! Για σήμερα... ένα πιάτο με θαλασσινά!!! Ναι, αλλά όχι με ψάρια, με... καλαμαράκια (ξέρετε την "αδυναμία" που έχω στα ψάρια... τρώω 2 φορές τον[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Soccas (Ρεβυθόπιτες) με φιλέτο ψαριού και σαλάτα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy