Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 83 συνταγές
Μαύρα ραβιόλι με σκορπίνα, γαρίδες και αγκινάρες σε σάλτσα από λεμόνι και άνηθο από τον σεφ Μίλτο Κιούκα, Σάλτσα «Γανυμήδης» (Γλυκόξινη σάλτσα για ψητό κρέας) | Συνταγή | Argiro.gr, Γαρίδες Αμβρακικού τυλιγμένες με κανταΐφι, σταμναγκάθι και σάλτσα Μικρολίμανου, Σάλτσα «Γανυμήδης» (Γλυκόξινη σάλτσα για ψητό κρέας), ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΓΑΡΙΔΑΣ, ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
Υλικά: 3-4 πράσα κομμένα σε ροδέλες 5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε ροδέλες 1 σελινόριζα κομμένη σε μικρούς κύβους 4-5 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα 1 κύβο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 4 άτομα) 12 μεγάλες καραβίδες 200 γρ. αλεύρι 1 σέλερι 1 ξεφλουδισμένο καρότο 2 φρέσκα κρεμμύδια 2 χρωματιστές πιπεριές 3 κ.σ. ελαιόλαδο Παρασκευή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 450 γρ. ρύζι μακρύκοκκο, μαγειρεμένο με λίγο αλάτι 500 γρ. γαρίδες , κατά προτίμηση φρέσκιες 500 γρ. μύδια φρέσκα (με το κέλυφος ή ψίχα φρέσκια σε βάζο)[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια σήμερα σας έχω ένα ξεχωριστό πιάτο με ψάρι. Δεν είναι δύσκολο θέλει όμως μια τεχνική. Έχω φροντίσει από εχθές να προμηθευτώ το ψάρι μου οπότε πρωί πρωί[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣτην παρακάτω συνταγή όλη η δουλειά και νοστιμιά κρύβεται στην σάλτσα.. Εντάξει βοηθάει και το ψάρι.. :) Υλικά 4 ατομικές φέτες σολομο φιλέτο 1/2 ξερο[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΈνα νόστιμο φαγάκι για σήμερα, εύκολα και γρήγορα. Η μαραθόριζα ταιριάζει πάρα πολύ με όλα τα θαλασσινά και ψάρια.. Την επόμενη φορά που θα μαγειρέψετε την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά για το ψάρι 800 γρ. ψάρι γλώσσα φιλέτο 100 γρ. ντομάτα λιαστή 50 γρ. σέλερυ 10 γρ. αλάτι 3 γρ. πιπέρι άσπρο 30 γρ. χυμός λεμονιού 50 γρ. ελαιόλαδο Υλικά[...]
Πηγή: ucook.gr/cook2 φιλέτα σολομού 1 κρεμμυδάκι 5 κλωναράκια άνηθο το χυμό και το ξύσμα από 1/2 λεμόνι 2 κ.σ. ψιλοκομμένο πράσο από 1 κ.σ. ψιλοκομμένο καρότο,μάραθο,σέλερι 8[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕίναι ένα δυνατό πιάτο, ένας πολύ καλός μεζές, που παντρεύει τη φρεσκάδα της θάλασσας με το άρωμα ενός ξυδιού μοναδικού, δικού σας, φτιαγμένου στο σπίτι από τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολυτελεια στο καθημερινο τραπεζι, αλλά και ένα εξαιρετικό σάντουιτς για τα παιδιά στο σχολείο. Με τον τρόπο που θα σας υποδείξω μπορείτε να τον κρατήσετε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜέσα στο menu της εβδομάδας που συνήθως προγραμματίζω, προσπαθώ να έχω πάντα κάποια μέρα ψάρι ή κάποιο άλλο θαλασσινό προκειμένου να κάνουμε έναν καλούτσικο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr1 κιλό μπακαλιάρο φιλέτο ξαλμυρισμένο 100 γρ. καρότα σε ροδέλες 100 γρ. πατάτες σε ροδέλες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 100 γρ. κρεμμύδι ξερό σε ροδέλες 50[...]
Πηγή: cookpad.com/grphoto: Εύη Σκούρα Να λοιπόν και η συνταγή που συμπληρώνει τις σπιτικές πίτες με κέιλ. Μια σαλάτα με γαρίδες, στραγγιστό γιαούρτι, μαγιονέζα, σέλερι και[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυνταγή σε ιδέα του Τσάρλι Τρότερ Υλικά (για 4 άτομα) 4 φέτες ξιφία (200 γρ. η καθεμία) 4 φλιτζ. ελαιόλαδο (το φιλτράρουμε και το κρατάμε για άλλες χρήσεις)[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ Για τη μακαρονάδα 5 μπαρμπούνια 2 κρεμμύδια ξερά 2 κρεμμύδια φρέσκα 1 πιπεριά 2 ντομάτες 350 γρ. σπαγγέτι Βασιλικό Θυμάρι ½ ποτήρι κρασί 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά Βαθμός δυσκολίας: ευκολος Χρόνος προετοιμασίας: 15 Χρόνος μαγειρέματος: 40 Μερίδες: 6 100 γρ. Βιτάμ 3 ρίζες φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο ½ κρεμμύδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami2 κιλά καλαμαράκια 500 γρ. κοφτό μακαρονάκι 450 ml κρασί κόκκινο ξηρό 500 γρ. Pummaro ψιλοκομμένο κλασικό τοματάκι 1 «Σπιτικό» Ζωμό Λαχανικών Knorr 250 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 3 ή 4 μεγάλες γλώσσες, γύρω στα 1.500 γρ. (επίσης χριστόψαρο ή καλκάνι) 1/2 μπουκάλι λευκό κρασί (π.χ. Μαντινεία) 100 γρ. βούτυρο 6-7 φρέσκα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: 4 μεγάλες τσιπούρες 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε λωρίδες δεν είχα αυτή τη φορά 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε λωρίδες 3-4 κλωνάρια σέλινο, ή σέλερι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για της γαρίδες 5 τμχ Γαρίδες μεγάλες με κέλυφος 200 γρ Σάλτσα ντομάτας 50 γρ Φέτα Λίγο Μαιντανός Αλάτι-πιπέρι Υλικά για τη Ναπολιτέν 2 ντομάτες 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο γεμιστό καλαμάρι είναι ένα δημιουργικό πιάτο 4 εποχών και βέβαια γίνεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πολλοί βλέπω να χρησιμοποιούν τυριά στη γέμιση,[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα λαβράκι (κρατάμε τα κόκαλα) 4 φιλέτα φαγκρί (κρατάμε τα κόκαλα) 1/2 κ.γλ. αλάτι 1/2 κ.γλ. πιπέρι 500 γρ. ημιέτοιμο κους-κους 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami