Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Υλικά 1 κιλό γαρίδες κατεψυγμένες χωρίς το κέλυφος 1 πακέτο κριθαράκι 1 μεγάλο κρεμμύδι 1/2 ποτήρι λευκό κρασί 2 αστεροειδής γλυκάνισους 4 μπαχάρια 1 κ.γλ.[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά συνταγής λαβράκια: 4 περίπου 300 γρ. το καθένα, φιλεταρισμένα ζωμός ψαριού: 600ml φινόκιο (μάραθος βολβός): 200 γρ. κομμένο σε φέτες ντομάτες: 400 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ Σουπιές μαγειρεμένες πολύ απλά, κρασάτες, αλλά χωρίς κόκκινη σάλτσα, και καρυκευμένες με έναν συνδυασμό εξωτικών[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ Αντρέας και ο Γρηγόρης συνεργάζονται εδώ και πολύ καιρό. Στην αρχή ο ένας ήταν διευθυντής και ο άλλος executive chef μεγάλης ξενοδοχειακής αλυσίδας στο Βόλο[...]
Πηγή: bostanistas.grΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ Σουπιές μαγειρεμένες πολύ απλά, κρασάτες, αλλά χωρίς κόκκινη σάλτσα, και καρυκευμένες με έναν συνδυασμό εξωτικών[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι σουπιές που σας μαγειρέψαμε σήμερα, ήταν "πεσκέσι" φίλου μας ψαρά από την περιοχή της Κυλλήνης. Ολόφρεσκες απ' ευθείας μέσα από την βάρκα, μοσχοβολούσαν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά λαβράκια: 4 περίπου 300 γρ. το καθένα, φιλεταρισμένα ζωμός ψαριού: 600ml φινόκιο (μάραθος βολβός): 200 γρ. κομμένο σε φέτες ντομάτες: 400 γρ. πράσινη[...]
Πηγή: icookgreek.com3 μέτρια καλαμάρια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα 2 κουτ. γλυκού φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο στον ψιλό τρίφτη 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο σκόρδο[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα λαβράκι (κρατάμε τα κόκαλα) 4 φιλέτα φαγκρί (κρατάμε τα κόκαλα) 1/2 κ.γλ. αλάτι 1/2 κ.γλ. πιπέρι 500 γρ. ημιέτοιμο κους-κους 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiτου σεφ Παναγιώτη Σιδηρόπουλου Λαβράκι και μύδια αχνιστά, πουρές μελιτζάνας και σιρόπι ντομάτας: Η τέχνη του αχνιστού, εκτός από τα μύδια, εφαρμοσμένη με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣας αναδημοσιεύω ένα άρθρο από το περιοδικό οινοχόος της Καθημερινής, σχετικά με τους συνδυασμούς των θαλασσινών με τα υπέροχα κρασιά μας. Το άρθρο το[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.gr...και όχι μόνο...μα επισης,αρωματισμενο με μαραθόσπορο και πορτοκαλι. Το Σάββατο,όπως ισως σας εχω ξαναπεί,είναι συνηθως η μερα που τρώμε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr1 Μεγάλο Αστακό 4-5 μεγάλα φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους (ή 1 πακέτο φρέσκα σε συσκευασία 450 γρ.) 10-15 σπαράγγια φρέσκα 5-6 ελιές χονδροκομμένες 1 φρέσκο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο αποψινό πιάτο είναι μία δική μας πρωτότυπη δημιουργία για την οποία είμαστε πραγματικά υπερήφανοι! Συνδυάζοντας τη φαντασία μας με διάφορα στοιχεία που[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr3 τσιπούρες καθαρισμένες 2 πατάτες μέτριες, κομμένες σε ροδέλες 2 τομάτες κομμένες σε ροδέλες 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες αλάτι πιπέρι 3 τεμάχια αστεροειδή[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά σολομός φρέσκος: 4 φέτες ελαιόλαδο: 150ml και λίγο επιπλέον για το γαρνίρισμα φινόκιο (βολβός): 1 κομμένος σε κυβάκια σελινόριζα: 200 γρ. κομμένη σε[...]
Πηγή: icookgreek.comΔεν είναι μόνο κατάλληλες για ημέρες νηστείας αυτές οι γαρίδες: μυρωδάτες και καυτερές όσο πρέπει χάρη στο μίγμα μπαχαρικών, το περίφημο "5 spices"[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι είναι μια παραδοσιακή Ελληνική συνταγή που παίρνει τα πάνω της κατά τις νηστείες αλλά και το καλοκαίρι κοντά στη θάλασσα. Με[...]
Πηγή: caruso.grΧταπόδι! Ο βασιλιάς των μεζέδων του Ελληνικού Καλοκαιριού μα και των Σαρακοστιανών Hμερών, με συνοδευτικό το ούζο κατ΄ εξοχήν!Εδώ προετοιμάστηκε για να γίνει[...]
Πηγή: kitchenstori.es