Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 102 συνταγές
Μπακαλιάρος αχνιστός ,μπογλαμάς( Εκκλησιαστικό φαγητό), Μπακαλιάρος κατσαρόλας, Μπακαλιάρος αλα κρέολα, Μπακαλιάρος τηγανητός με κουρκούτη ( Βακαλάος ), Μπακαλιάρος κεφτεδακι με αρωματικό κουρκούτι του Δ. Παπαζυμουρη! συνταγή από Χριστίνα Μ, ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // MERLUZZO CON PROSCIUTTO per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE
(Από το ταξίδι μου στην Πορτογαλία) Επιστρέφοντας από το Cascais με κατεύθυνση τη Sintra σταματήσαμε σε μια παλιά βασιλική έπαυλη, την οποία χρησιμοποιούσαν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈχω πάντα βακαλάο ρολό φιλέτο στην κατάψυξη γιατί μου λύνει τα χέρια όταν δεν έχω προλάβει να ψωνίσω αλλά και γιατί γίνεται πολύ γρήγορα, εύκολα και αποτελεί[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grΚάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο! Πότε μπορούμε να βρούμε το ψαράκι που θέλουμε στο ψαράδικο της γειτονιάς μας; Όλο το χρόνο τσιπούρα,[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ Φέτος την 25η Μαρτίου, εκτός απο τον κλασσικό τηγανητό βακαλάο, δικιμάσαμε ακόμη μια ιταλική συνταγή με βακαλάο μαγειρεμένο στην[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα πολύ νόστιμο παραδοσιακό πιάτο με άγρια αρωματικά χόρτα της Ελληνικής φύσης, ενισχυμένα από το καταπληκτικό άρωμα του μάραθου. Ο παστός βακαλάος γίνεται[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ φρέσκος βακαλάος των Ελληνικών θαλασσών μας δίνει μια θρεπτικότατη σούπα, με υπέροχο λευκό ζωμό, πλούσιο σε γεύση, που τρώγεται ευχάριστα όλες τις εποχές. Το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ βακαλάος ή μπακαλιάρος είναι ψάρι του γένους Γάδος (Gadus) της οικογένειας των γαδιδών. Είναι ψάρι που εκτιμάται πολύ για τη λεπτή και εύπεπτη σάρκα του και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια συνταγή της φίλης μου Δάφνης που όπως λέει και η ίδια μυρίζει Κέρκυρα. Δοκιμάστε το θα σας αρέσει!Εμάς μας ξετρέλανε! Η συνταγή είναι από:[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΚαλα φαγαμε,καλα ηπιαμε τοσο καιρο, μαζεψαμε καμποσα κιλακια,εεε...ωρα να τα χασουμε. Το φαγακι αυτο ειναι νοστιμοτατο, χωρις να μας προσθετει κατι επιπλεον[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr3-4 φιλέτα βακαλάο παστό Για το κουρκούτι: 3 φλιτζ. αλεύρι 1 1/2 φλιτζ. μπίρα 1/2 φλιτζ. νερό 1 αβγό 1 κρεμμύδι λάδι ελιάς, για το τηγάνι αλάτι πιπέρι Για το[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνας άλλος τρόπος για να φτιάχνετε το βακαλάο! Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό βακαλάος ξαρμυρισμένος 1 φλ. ρύζι (καρολίνα) 2-3 κρεμμύδια φρέσκα ή ξερά ψιλοκομμένα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛαχταριστό φιλέτο βακαλάου με θυμάρι και ρίγανη στη γάστρα με πατάτες. Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα μπακαλιάρου 3-4 μεγάλες πατάτες 2-3 μεγάλα κρεμμύδια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ πιο νόστιμη συνταγή για φιλέτο βακαλάου αλά κρεμ με γαρίδες και άσπρα φασόλια. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό φιλέτο βακαλάου 250 γραμ. γαρίδες καθαρισμένες 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 3 - 4 φιλέτα ψαριού (βακαλάος, γλώσσα ή κοκκινόψαρο) 1 ποτηράκι κρασιού ελαιόλαδο καλής ποιότητας 3- 4 σκελίδες σκόρδο (πετάμε τις πράσινες[...]
Πηγή: greekcook.grΟ μπακαλιάρος σκορδαλιά είναι το δεύτερο παραθυράκι στο νόμο της Σαρακοστιανής νηστείας, η οποία είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια και αυστηρότητα που[...]
Πηγή: pandespani.com500 γρ. βακαλάο 400 γρ. βιολογικό ρύζι 100 γρ. τσορίθο (λουκάνικο) ψιλοκομμένο 30 γρ. ψίχα ψωμιού 4 κλωναράκια θυμάρι 50 γρ. πεκορίνο ή παρμεζάνα 600[...]
Πηγή: ucook.gr/cook