Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Σημείωση: Όταν μιλάμε το καλαοκαίρι για θαλασσινά ή ψαρικά καλό είναι να εννούμε τα κατεψυγμένα ή αυτά του ιχθυοτροφείου. Γιατί εκείνα τα κακόμοιρα τα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΔυο παρόμοιες εκδοχές για γαριδες που μπορουν να γινουν και νηστισιμες,αν στη πρωτη αφαιρεσετε την κρεμα και στη δεύτερη τη φετα ...με τσίπουρο 500 γρ.γαρίδες[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΠέρυσι ,για πρώτη φορά,δοκίμασα να μαγειρέψω τον συνδυασμό αυτών των δύο και μας άρεσε οικογενειακώς θα έλεγα... ΥΛΙΚΑ 500 γρ. καλαμαράκια σε μικρά κομμάτια 1[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΙδου και η Νο 2 συνταγη! Πιο συμβατικη και πιο κοντα στα γουστα πολλων,ιδιαιτερα αν καποιος αφαιρεσει τα μανιταρια και αλλαξει τη βοτκα με λιγο ασπρο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr...και όχι μόνο...μα επισης,αρωματισμενο με μαραθόσπορο και πορτοκαλι. Το Σάββατο,όπως ισως σας εχω ξαναπεί,είναι συνηθως η μερα που τρώμε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤο Σάββατο τρώμε συνήθως κάτι σε θαλασσινό,η όρεξη ζητούσε χταποδακι,οπότε... χρειαζόμαστε: 1,5-2 kg χταπόδι σε κομματια(εγώ αγοραζω κατεψυγμενο,τα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤις προάλλες η γλυκιά μας ,χρυσοχέρα και... πεντανόστιμη,' Eλενα από το Hungry for life μου αφιέρωσε μια συνταγή για Ψάρι με φασκόμηλο. Παρ'ότι δεν[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr