Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Υλικά για 4 μερίδες 500 γρ. γαρίδες μεσαίες χωρίς κεφάλι Για το μαρινάρισμα: 2/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένη λιαστή ντομάτα 2-3 σκελίδες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣυστατικά 1κιλό μπαρμπούνια Αμπελόφυλλα από βάζο ξεπλυμένα και στραγγισμένα Λάδι Αλατοπίπερο 1κ.γλ.γλυκάνισος 1/3από το ματσάκι μαϊντανός 1κ.σ.μέλι[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣήμερα σας έχω μια συνταγή που ομολογώ οτι είναι από τις πιο ωραίες που έχω φτιάξει. Συνδύασα κάποια υλικά και το αποτέλεσμα ήταν τόσο απροσδόκητα γευστικό[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΤο έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν και θα το ξαναπώ. Λατρεύω τα ψάρια κι αν μπορούσα θα τα έτρωγα κάθε μέρα. Έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα λιπαρά ψάρια με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο σημερινό πιάτο έρχεται από τη Νεάπολη της Καμπανίας, στη γειτονική Ιταλία. Πικάντικο χταπόδι στη γάστρα. Είναι απλούστατο και θεσπέσιο. Είναι μια συνταγή[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ συνταγή αυτή θέλει οργάνωση καθώς χρειάζεται να μαρινάρετε πρώτα για 8 ώρες το σολομό και μετά να τον ψήσετε. Το αποτέλεσμα όμως θα σας ανταμείξει με τον[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 4 φιλέτα ψαριού (μπακαλιάρος ή πέρκα ή παγκάσιους…) περίπου 160-180 γρ. το καθένα, τεμαχισμένα σε μεγάλες μπουκιές, 2 σκελίδες σκόρδο,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ συνταγή αυτή θέλει οργάνωση καθώς χρειάζεται να μαρινάρετε πρώτα για 8 ώρες το σολομό και μετά να τον ψήσετε. Το αποτέλεσμα όμως θα σας ανταμείξει με τον[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com