Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Το πιάτο αυτό μας έρχεται από την μεγάλη χώρα των Βάσκων Το πιλ-πιλ αναφέρεται στην ήπια «βράση» του μπακαλιάρου μέσα στο ελαιόλαδο, που οδηγεί[...]
Πηγή: bostanistas.grΑ φού ο καιρός δεν μας αφήνει να ψαρέψουμε καλαμάρια λέω να μαγειρέψουμε απ'αυτά που είχαμε πιάσει τότε! Την επόμενη φορά θα σας περιγράψω το κρύο "της[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) Γαρίδες 20 γαρίδες καθαρισμένες ¼ από τη φλούδα ενός πορτοκαλιού, ψιλοκομμένη 75 γρ. ελαιόλαδο 10 γρ. καρυδέλαιο 25 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κιλό αστακό λίγο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 100 ml ούζο 3 κρόκους αυγού 3 λεμόνια 2 φύλλα ζελατίνας 6 μικρά κολοκυθάκια 12 πράσινα σπαράγγια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ συνταγή αυτή είναι μια τολμηρή mare e monte, εξαιρετικά επιτυχημένη όμως, διότι καταφέρνει να ισορροπεί θαυμάσια τα –φαινομενικά– παράταιρα υλικά. Yλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα πιάτο υπέροχα καλοτηγανισμένα καλαμαράκια είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Το σωστό τηγάνισμα του καλαμαριού δεν είναι αυτονόητο και απλό. Πάμε να δούμε πως να[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΚαθαρά Δευτέρα σήμερα και μια πιατέλα με γευστικά και καλά τηγανισμένα καλαμαράκια είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Ο σωστός τρόπος στο τηγάνισμα των καλαμαριών δεν[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΥλικά (4 μερίδες) : παπαρδέλες 4 αβγά 250 γρ. αλεύρι 1 πρέζα αλάτι 10 γρ. μελάνι σουπιάς σε μορφή σκόνης 1 κουταλιά ελαιόλαδο αφρός κάρι 50 γρ. κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: yumyum.grΤα ψάρια της θάλασσας περιλαμβάνουν τη γλώσσα (sole) με εκλεκτής ποιότητας λευκή σάρκα ώστε να κυριαρχεί σε όλους τους καταλόγους των γαστρονομικών[...]
Πηγή: foodtrails.gr