Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 54 συνταγές
Μαύρες ταλιατέλες με καραβίδες: Eστιατόριο Big Deals, σεφ Γιάννης Σολάκnς. Υλικά (για 4 άτομα) 1/2 κιλό μαύρες ταλιατέλες. 3 κ.σ. σπορέλαιο. 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 2 πέστροφες σύνολο 800γρ.- 1 κιλό, καθαρισμένες, 4 κοφτές κουταλιές βούτυρο, 1 λεμόνι σε λεπτές ροδέλες, μερικά κλωναράκια θυμάρι, λεπτά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 8 άτομα) 1 αστακός 800 γρ. 1 γλώσσα 400 γρ. 1 ματσάκι τσάιβς 300 γρ. κρέμα γάλακτος 300 γρ. βούτυρο 400 γρ. μανιτάρια 350 γρ. σφολιάτα 5[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΖυμαρικά με πικάντικες γαρίδες της Cajun Cuisine. Αυτή η συνταγή είναι ένα καυτερό, αλλά πολύ νόστιμο πιάτο, ένα μοναδικό πιάτο ζυμαρικών, με υπέροχα αρώματα,[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά 2 κιλά μύδια με το κέλυφος 1 κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες 8 σκελίδες σκόρδου 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι 1 κουταλάκι του γλυκού πράσινο πιπέρι σε[...]
Πηγή: icookgreek.com350 γρ. πένες 115 γρ. καπνιστό σολομό κομμένο σε λεπτές φέτες 2-3 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι 25 γρ. βούτυρο 150 ml κρέμα γάλακτος αλάτι και τριμμένο μαύρο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. βακαλάο 400 γρ. βιολογικό ρύζι 100 γρ. τσορίθο (λουκάνικο) ψιλοκομμένο 30 γρ. ψίχα ψωμιού 4 κλωναράκια θυμάρι 50 γρ. πεκορίνο ή παρμεζάνα 600[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑγόρασε φιλέτο γλώσσας, ένα ψάρι που λατρεύουν και τα παιδιά, τύλιξέ το σε ρολάκι με μια δροσερή γέμιση από μπρόκολο, παρμεζάνα και μυρωδικά! Εύκολη 45[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤου διάσημου Γάλλου σεφ Ζοέλ Ρομπυσόν Υλικά (για 4 άτομα) 4 ζωντανοί αστακοί του 1/2 κιλού (αμερικανικού τύπου), Για το ζωμό 1 μεγάλο καρότο, κομμένο σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. φρέσκος κόκκινος τόνος 100 γρ. καρότα, κόκκινα κρεμμύδια, σκόρδο, σελινόριζα, μαντζουράνα, θυμάρι, φύλλο δάφνης 1 φιάλη κρασί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μύδια με το κέλυφός τους, ανοιγμένα 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 200 ml κρασί λευκό αρετσίνωτο 100 γρ. μαργαρίνη σοφτ ½ ματσάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr[Περιγραφή] Δεν είναι ο πιο λάιτ τρόπος να μαγειρέψεις σολομό, αλλά από γεύση σκίζει. [Υλικά] – 4 φιλέτα σολομού – 100 gr βούτυρο Για το[...]
Πηγή: sintagesgiaantres.grΥλικά : 2 κιλά χταπόδι καθαρισμένο , πλυμένο και στραγγισμένο 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί 1/2 φλιτζάνι ξίδι από κόκκινο κρασί 1 κοφτή κουταλιά σούπας ζάχαρη 2[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΥλικά γλώσσες 6 (12 φιλέτα, καθαρισμένα) κρεμμύδια 2 κομμένα σε ροδέλες καρότα 2 ψιλοκομμένα αρωματικά χόρτα 1 δεματάκι (θυμάρι, δάφνη, δενδρολίβανο) λευκό[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά: 1 κιλό γαρίδες καθαρισμένες 1 κουτί ντοματάκια ολόκληρα 8 φέτες μπείκον σε κομματάκια 3/4 φλιτζανιού νερό 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 150 γραμμάρια[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ συνταγή αυτή είναι ένα κλασικό Κυριακάτικο πιάτο, που συνηθίζουν στη Σουηδία. Μου το περιέγραφε ένα στενός μου φίλος που μένει εκεί και αμέσως έτρεξα να το[...]
Πηγή: alwayshungry.grΤα καλαμάρια έχουν μια ιδιαίτερη μαστιχωτή γεύση που μου αρέσει πολύ. Υλικά: 3 καλαμάρια καθαρισμένα Αγουρέλαιο μισό ποτήρι του κρασιού Αλάτι Ιμαλαϊων[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΥλικά για 6 άτομα 2 κιλά μύδια καθαρισμένα, ½ φλ. λευκό, ξηρό κρασί, 6 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 3 κοφτές κουταλιές βούτυρο, 6 κλωναράκια μαϊντανό,[...]
Πηγή: xrysessyntages.com