Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 417 συνταγές
Υλικά συνταγής Για τη σαλάτα αλμυρίδα: 1/2 κιλό καθαρισμένη από τα χοντρά κοτσάνια ντομάτες: 2 ώριμες, κομμένες σε κυβάκια, χωρίς φλούδες και σπόρους σκόρδο:[...]
Πηγή: icookgreek.comΚλασική συνταγή της Αδριατικής Ριβιέρα. Η γαριδούλα συνδυάζεται άριστα με όλα τα λαχανικά. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ. ζυμαρικά Farfalle Ολικής Αλέσεως Barilla[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕ ν όψη νηστείας θα σας δείξω μια θαλασσινή μακαρονάδα που έφτιαξα μετά τις βόλτες μας στα χωριά την Καθ.Δευτέρα όπου γιορτάσαμε τα Κούλουμα. Κατ'αρχήν[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΥλικά : 250 βρασμένες, καθαρισμένες γαρίδες 2 κολοκυθάκια, 2 πράσα και 2 καρότα τριμμένα και τσιγαρισμένα σε λίγο λάδι 1 κουταλιά χυμός λεμονιού 2 κουταλιές[...]
Πηγή: yumyum.grΈνα ζουμερό πολύχρωμο πεντανόστιμο ριζότο με θαλασσινά που θα σας ενθουσιάσει. Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ. γαριδούλες (χωρίς κέλυφος) 250 γρ. καλαμαράκια 4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά συνταγής 600-700 γρ. χταπόδι φρέσκο ή κατεψυγμένο 400 γρ. κοφτό μακαρονάκι 2 μεγάλα κρεμμύδια, ξερά 2 σκελίδες σκόρδο 3 μέτριες ντομάτες φρέσκες ή 1[...]
Πηγή: icookgreek.com30 γαρίδες μεσαίες 1/2 πακέτο κριθαρακι 1 πρασο 1 κρεμμύδι 1 πιπεριά φλωρίνης 1 πιπεριά πράσινη μικρη 1 κονκασε ντοματα 1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 1½ (περίπου) κιλό σολομό – από το μέρος της ουράς, ξεπετσιασμένος και ανοιγμένος σε φιλέτα από τον ιχθυοπώλη σας, 1/3 φλ. λευκό, ξηρό κρασί, 6-7[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 6 άτομα 6 μικρά χταποδάκια, σύνολο γύρω στα 600-700 γρ. (ξεπαγωμένα αν είναι κατεψυγμένα), 18-24 (½ κιλό περίπου) μικρές/μέτριες ωμές (γκρίζες)[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά φιλέτο μπακαλιάρου κολοκυθάκια αμπελοφάσουλα σκόρδο - κρεμμύδι ντοματάκια κάπαρη πελτές χυμό λεμονιού ελαιόλαδο Υλικά για τις γαρίδες με φάβα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΕλαφριά σούπα με γαρίδες, λαχανικά και κινέζικα νουντλς. Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κούπα καφέ γαρίδες ξεφλουδισμένες, ωμές (αναλόγως την προτίμηση ή την ποσότητα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr