Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 76 συνταγές
Το La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiclick for english υλικά για τον σολoμό 2 φιλέτα σολoμού (125γρ το καθένα) ξύσμα από 1 λεμόνι 1 κουταλάκι θυμάρι 1/2 κουταλάκι ζάχαρη 1 κουταλάκι αλάτι πιπέρι 2[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grπερίπου 60 μύδια 16 σκελίδες σκόρδο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 3 κόκκινες πιπεριές ½ ματσάκι κόλιαντρο 40 γρ. ζωμός λαχανικών σε σκόνη 60 γρ. ζάχαρη 30 ml.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΔεν είναι όσο δύσκολο φαίνεται. Αρκεί να το διασκεδάσεις και να έχεις μαζί σου τα κατάλληλα εργαλεία (δες tip). Άλλωστε σκέψου πως θα τον εντυπωσιάσεις[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ σημερινή μας ανάρτηση θα σας μεταφέρει στην Κίνα και συγκεκριμένα μέσα στην Απαγορευμένη Πόλη, κατοικία των Κινέζων Αυτοκρατόρων τους προηγούμενους αιώνες.[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 75 γρ. καλαμαράκια καθαρισμένα 2-4 φρέσκα χτένια 75 γρ. ωμές γαρίδες καθαρισμένες 1/2 ασπράδι αβγού ελαφρά χτυπημένο 2 κουταλάκι[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά: Για 2-4 άτομα Για τη σως teriyaki 1 φλιτζάνι τσαγιού ποτό σάκε (γιαπονέζικο ποτό που γίνεται από το ρύζι) 1 φλιτζάνι τσαγιού σόγια σως 1/2 φλιτζάνι[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά (6 μερίδες) > 500 γρ. μεγάλες γαρίδες 5 ρίζες κολίαντρου κοπανισμένες 1 κουταλιά πιπερόσποροι 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 3 φέτα τζίντζερο[...]
Πηγή: yumyum.grΗ 23η Ιανουαρίου του 2012 ήταν η αυγή του έτους 4710 – κατά το Κινέζικο σεληνιακό ημερολόγιο – του έτους του αρσενικού (Yang) Μαύρου Δράκου του[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα Spring Rolls είναι πολύ δημοφιλή σε όλες τις χώρες της Ανατολικής και Νότιας Ασίας, όπως την Κίνα, την Ιαπωνία, την Ταιβάν, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά για 6 άτομα 2 ζωντανοί αστακοί (750 γρ. ο καθένας) 10 λίτρα βραστό νερό Αλάτι 20 ml νερό 4 κοφτές κ.σ. ζάχαρη από κοκκοφοίνικα 50 ml χυμός tamarind 30[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤι καλό σας έχουμε σήμερα; Ψαράκι, αλλά σε μια εκδοχή από την Κίνα! Κίνα λέμε, αλλά ο γαλέος είναι (κατά τον ψαρά) ελληνικός και χρησιμοποιήσαμε και λίγο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣυστατικά 1 κιλό μπαρμπούνια Αλεύρι Αλατοπίπερο Πάπρικα Λάδι για το τηγάνισμα ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ 400γρ.φασολάκια βρασμένα Λάδι Πιπέρι 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣτη μακρινή χερσόνησο της Κορέας, έχουν μία πολύ περίεργη διατροφική συνήθεια! Καταναλώνουν συχνότατα φαγητό με συνοδεία αλκοόλ! Κάτι μας θυμίζει αυτό, αλλά δε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr100 γρ φρέσκες γαρίδες καθαρισμένες 250 γραμ.Noodles 2 αποξηραμένες πιπεριές τσίλι 1 σκόρδο τουρσί 2 κ. σ. πάστα τάμαριν Κόκκινο πιπέρι 1 ,5 κ.σ ζάχαρη από[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΗ δικιά μου γαριδομακαρονάδα για την ίδια γιορτή πάντα μιλώντας (αυτή του καλού μου), είχε όπως πάντα τις διαφοροποιήσεις της… εσείς απλά διαλέγετε ποια[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami