Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 52 συνταγές
Βαρεθήκατε το χταπόδι μια από τα ίδια μαγειρεμένο? Εγώ πάντως δεν αντέχω την ίδια συνταγή πάνω από 2 φορές να εκτελέσω! Ευτυχώς υπάρχει απόθεμα στο αρχείο που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr10/1/14 Λάχανο καρότο σαλάτα με ρεπάνι και καπνιστό σολομό σας προτείνουμε για σήμερα Παρασκευή, για τους εξής λόγους: θα ξεκινήσουμε ελαφριά το[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥΛΙΚΑ Για τις Πέστροφες Πέστροφες Αλάτι Πιπέρι Αποξηραμένος δυόσμος Αμύγδαλα Πρόβιο βούτυρο Αλεύρι Για τις Καραβίδες Βουνίσιες Καραβίδες Λίγο νερό[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά για 4 άτομα 500 γρ. κατεψυγμένα καλαμαράκια σε ροδέλες 250 γρ. ριζόνι BARILLA ή κριθαράκι ψιλό 1 σάλτσα Ναπολιτάνα BARILLA 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα μαυροδάφνης 500 γρ. Μαυροδάφνη 400 γρ. Κρασί κόκκινο 100 γρ. Ξίδι κόκκινου κρασιού 5 γρ. Σκόρδο, σε σκελίδες 150 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά Για το ψάρι 2 φρέσκα ψάρια (λαυράκι, τσιπούρα, μυλοκόπι), 600γρ. περίπου 1 ματσάκι άνηθο 1 ματσάκι μαϊντανό 4 κλωναράκια δεντρολίβανο Πιπέρι 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ νηστεία απέχει του αλκόολ και της μέθης...Απέχει και της λαιμαργίας βεβαίως...Η συνταγή αυτή έχει όλα τα παραπάνω,άρα....αν θέλετε να είστε εντός[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤο βασικό ερέθισμα για τη σημερινή μας συνταγή ήταν η “πρώτη ύλη”: Μια πέστροφα και τι πέστροφα... Η καταγωγή της από ένα ορεινό χωριό της[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (Σερβίρει 100 ) 1 ολόκληρη καμήλα μέτρια 1 ολόκληρο αρνί μέτριο 20 κοτόπουλα 60 αυγά 12 κιλά ρύζι 3 κιλά αλάτι, 2 1/2 κιλά πιπέρι 415 λίτρα νερό 2 κιλά[...]
Πηγή: sidages.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 250 γρ. (1/2 πακέτο) λιγκουίνι ή σπαγέτι, 4 φέτες ξιφία ή τόνου 150 γρ. περίπου η καθεμιά, 4 φιλετάκια αντσούγιας, ξεπλυμένα και[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΡιζότο με γαρίδες και ξηρούς καρπούς για 4 ατομα: Υλικά Για το ριζότο: 350 γρ. ρύζι καρολίνα ή αρμπόριο 12 γαρίδες Νο 2 1 λίτρο ζωμό ψαριού 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά Για μύδια 4κ.σ. ελαιόλαδο 3 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη 1 κιλό μύδια καθαρισμένα 6κ.σ ούζο 1 ντομάτα μεγάλη τριμμένη 300γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠάστες αμυγδάλου , οι γνωστές πάστες νουγκατίνα . Μία υπέροχη πάστα που όλοι αγαπάμε. Φανταστική συνταγή απο τις sintagespanos-zaxaroplastiki . Υλικά: Για το[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΗ ισπανική κουζίνα λατρεύει τα αμύγδαλα και τον τρόπο που δένουν τις σάλτσες. Η σάλτσα ρομέσκο κατάγεται από την πόλη της Ταραγκόνα, στην Καταλονία, όπου κάθε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΦιλέτα ψαριού με αμύγδαλα για 4 άτομα Υλικά 4 φέτες άσπρου ψαριού (γλώσσα, καλκάνι, πέρκα) γύρω στα 200 γραμμάρια η καθεμιά λίγο αλεύρι 50 γραμμάρια βούτυρο[...]
Πηγή: greekouzina.grΤης Καθαροδευτερας, μόνον για καλούς ψήστες!!!… Υλικά 8 μεγάλα καλαμάρια (800 γραμ). Για την μαρινάδα: 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας φρεσκοστιμμένο[...]
Πηγή: greekmasa.grΓλώσσες με κουρκούτι Υλικά 1 κιλό φιλέτα γλώσσας 3 κουταλιές σούπας λάδι ½ φλιτζάνια κρασί λευκό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φύλλο δάφνης Λάδι για το τηγάνισμα[...]
Πηγή: greekouzina.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αυτό το ψάρι θα κάνει το γεύμα σας ξεχωριστό. Δεν είναι μόνο η διαφορετική και υπέροχη γεύση που αποκτά από την κρούστα με τα μυρωδικά[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΧωρίς ρύζι αλλά με πλιγούρι, πολλά μυρωδικά, αμύγδαλα και λίγη καβουρόψυχα. Είναι απλούστερο να γεμίσετε ένα μεγάλο, αλλά, αν θέλετε, με την ίδια γέμιση[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 μεγάλο καλαμάρι Αλάτι Πιπέρι Λάδι 1 ντομάτα για το ντεκόρ Υλικά για το πέστο 100 γραμ .μυζήθρα 1 σκελίδα σκόρδο 4 φύλλα δυόσμου 50 γραμ .καβουρδισμένα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΟι σαρδέλες είναι από το πιο θρεπτικά και υγιεινά ψάρια, αλλά σε άλλους αρέσουν πολύ και σε άλλους καθόλου... ούτε να τις "μυρίσουν" δεν θέλουν! Σε όποια από[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr400 γρ. παστός μπακαλιάρος (από το λεπτό μέρος) 100 γρ. ξεφλουδισμένα αμύγδαλα 1 λεμόνι 60 γρ. της κούπας ελαιόλαδο 10 γρ. πάπρικα 1 φύλλο δάφνης ξερή[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ ιδέα ξεκίνησε απ’ το να καταγράψω την κλασική συνταγή της μάνας μου για μπακαλιαρομπουκιές που απολαμβάνω τα τελευταία 50 χρόνια, ενόψει 25ης Μαρτίου και με[...]
Πηγή: caruso.gr