σουφλε λαχανικων ακης | πλιγουρι σαλατα καλλιδης | ρεβυθοκεφτεδες στο φουρνο αργυρω | σπιτικη λεμοναδα με στεβια | αρακας με μοσχαρι αργυρω | μηλοπιτα ευκολη σαν κεικ | σουπα ρυζι με λεμονι θερμιδες
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις βατομουρα βιταμ καπαρη

Βρέθηκαν 346 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Μυδοπίλαφο κοκκινιστό

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Το καλοκαίρι τα θέλει τα θαλασσινά του. Ευκαιρία τώρα που βρισκόμαστε στις αρχές του, να φτιάξουμε ένα μυδοπίλαφο να μυρίσει θάλασσα το[...]

Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Γαριδοπιτάκια με φέτα

Υλικά για 30 πιτάκια 1 1/2 φλιτζάνι γαρίδες μικρές χωρίς κέλυφος 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ψητός ξιφίας με λαχανικά

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Tapas: Μπάμια τουρσί με μανούρι, ψητή πιπεριά[...]

Μπάμια τουρσί με μανούρι Για κάθε μεζεδάκι χρειαζόμαστε μια μπάμια («Μπάμιες τουρσί», της εταιρείας Στατήρ) και ένα τετράγωνο κομματάκι μανούρι, που το έχουμε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μπακαλιαροκροκέτες με αλιάδα (σκορδαλιά[...]

Με καφκιά και με μουρτάρι, η αλιάδα έχει χάρη!!! Οπου καφκιά είναι το πέτρινο γουδί και μουρτάρι το γνωστό σε όλους μας ξύλινο γουδοχέρι! Και είναι τόσο[...]

Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr
Χταπόδι στιφάδο στη χύτρα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Γλώσσες “του μυλωνά”

Αυτή τη φορά δε θα υπάρξουν ωραίες εισαγωγές ..... Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη περιγραφή ..... Ίσα που θα καταφέρω να γράψω δυό λέξεις. Και μετά θα πρέπει να[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Σολωμός με  μους τυριών

Υλικά 6 φύλλα ζελατίνας 200 γραμμ. Ανθότυρο λιωμένο με το πιρούνι 200 γραμμ. Κατίκι. 200 γραμμ. Μασκαρπόνε 2 πιπεριές φλωρίνης (από βαζάκι)ψιλοκομμένες 2 κ.σ.[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Σούπα με σπανάκι και σολομό συνταγή από[...]

600-800 ml νερό (ανάλογα πώς την προτιμάτε τη σούπα σας) 1 κύβος λαχανικών 0.5 ποτήρι του κρασιού σόγια σος 150 γρ. καρότο ψιλοκομμένο 80-100 γρ. σπανάκι 2[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Γαύρος σκορδάτος

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Αστακός ψαροκόρυζο του σεφ Μιχάλη Ψιλάκη

Αστακός ψαροκόρυζο: Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι διάσταση δίνει στο πιάτο η τελική φάση, που ο σεφ αφήνει στα χέρια σας: Θα σπάσετε οι ίδιοι το ωμό αυγό (το[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy