Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Υλικά συνταγής συναγρίδα ή σφυρίδα: 1½ κιλό, κομμένη σε φέτες ή φιλέτα λεμόνι: 1 ελαιόλαδο: 1 φλιτζάνι αλεύρι ή φρυγανιά: 1 κουταλιά της σούπας κρεμμύδι: ξερό[...]
Πηγή: icookgreek.comΑκόμη κι αν δεν ανήκετε στους λάτρεις του ψαριού, θα γλείφετε τα δάχτυλά σας, μας λέει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και είναι σίγουρο αυτό! Συστατικά Στα γρήγορα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΤο ψάρι μας ψημένο στο αλάτι γίνεται πολύ νόστιμο, ευωδιαστό και επιπλέον είναι και εμφανίσιμο. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Ψάρια Κυρίως Πιάτα Ψάρια Άλλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΝόστιμο Σαββατοκύριακο με ψαράκι στο φούρνο και μελωμένες μπάμιες. Συνταγή : Αστέριος Κουστούδης. Μερίδες : Για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1 ολόκληρο ψάρι περίπου 1½ κιλό καθαρισμένο (φαγκρί συναγρίδα σκορπίνα κ.λπ.) 3 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε καρέ 3 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε καρέ 3 ντομάτες[...]
Πηγή: argiro.grΚρύο ψάρι με μαγιονέζα, στολισμένο, ή ψάρι αθηναϊκή μαγιονέζα. Πιο νόστιμο απ’ ό,τι υποθέτετε (σας το υπογράφω), πιο απλό απ’ ό,τι δείχνει (θάρρος και[...]
Πηγή: pandespani.comΤι προσέχουμε σε ένα ψάρι Τα μάτια του πρέπει να γυαλίζουν, να είναι καθαρά και να είναι εξογκωμένα. Το να μην είναι θολά δεν είναι και απαραίτητος κανόνας ότι[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Το ψάρι αλά Σπετσιώτα είναι ένα παραδοσιακό θαλασσινό φαγητό από τις πανέμορφες Σπέτσες!!!Το ψάρι μας μπορεί να είναι κομμένο σε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά (4 μερίδες) 4 φέτες σολομού (ή 1,5 κιλό άλλο ψάρι π.χ συναγρίδα, φαγκρί) Υλικά για τη σάλτσα 1 κουτί κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ 250ml 150 γρ.[...]
Πηγή: greekcook.grΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ; Πρώτα απ’ όλα, το φρέσκο ψάρι έχει μια πολύ πιο ευχάριστη οσμή που παραπέμπει σε θαλασσινά φύκια σε αντίθεση με τα[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 1 1/4 κιλού ψάρι (1 μεγάλο ή 2-3 μικρότερα) 1 φλιτζάνι λάδι 1/2 φλιτζάνι κρασί λευκό 3/4 κιλού ντομάτες ώριμες 1/2 φλιτζάνι φρυγανιά[...]
Πηγή: sidages.grΠαραδοσιακό , νόστιμο, πρωτότυπο πιάτο της κρητικής κουζίνας! Η σημερινή συνταγή αφορά ένα πολύ ιδιαίτερο κρητικό φαγητό. Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να την γράψω[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣήμερα η μέρα έπρεπε να έχει ψάρι, έχουμε αυξήσει την κατανάλωση ψαριού σε δυο φορές την εβδομάδα. Ξεφυλλίζοντας το τελευταία τεύχος του γαστρονόμου υπήρχε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜια συνταγή της φίλης μου Δάφνης που όπως λέει και η ίδια μυρίζει Κέρκυρα. Δοκιμάστε το θα σας αρέσει!Εμάς μας ξετρέλανε! Η συνταγή είναι από:[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΠεντανόστιμη, υγιεινή, κλασική, απλά απίθανη συνταγή! Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό ψάρι (φαγκρί, συναγρίδα κ.ά.) χυμό από 1 λεμόνι 3 ντομάτες ή ανάλογος χυμός 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨάρι σε φέτες (μπακαλιάρος, σφυρίδα, συναγρίδα) ή ολόκληρο (τα “δεύτερα” ψάρια, που ο ψαράς “ντρέπεται” να τα πάει με το που θα “πιάσει η βάρκα” στα εστιατόρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ μαγειρικός όρος πλακί αναφέρεται σε ένα τύπο πιάτων φούρνου, που χαρακτηρίζονται από μια σάλτσα τομάτας, σκόρδου, ελαιόλαδου και συνήθως κρεμμυδιού . Συχνά[...]
Πηγή: caruso.gr