Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 88 συνταγές
Υλικά αμπελόφυλλα μεγάλα: 30 γιαούρτι στραγγιστό: 200 γρ. Για το ραγού καραβίδας κρεμμύδι ξερό: 300 γρ. ψιλοκομμένο δυόσμος: 2 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: icookgreek.comΚαλό μήνα! Φτάσαμε στον πρώτο μήνα της Άνοιξης, κρατήστε γερά και σε λίγο ο καιρός θα αρχίσει τις καλοσύνες! Ξέρω ότι σήμερα κανονικά θα έπρεπε να είχα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grγια το ψωμί: ½ κιλό αλεύρι μαλακό ½ κιλό αλεύρι σκληρό ½ κιλό αλεύρι ολικής άλεσης 1 κουταλιά γλυκάνισο σπόρο μια χούφτα ρεβίθια 4 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.grΒαρεθήκατε το χταπόδι μια από τα ίδια μαγειρεμένο? Εγώ πάντως δεν αντέχω την ίδια συνταγή πάνω από 2 φορές να εκτελέσω! Ευτυχώς υπάρχει απόθεμα στο αρχείο που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr1 κιλό καραβίδες 3 κρεμμύδια μέτρια 6 σκελίδες σκόρδο 1 ματσάκι μαϊντανό 80 γραμμ. αποξηραμένα δαμάσκηνα 60 γραμμ. αποξηραμένα σύκα 100 γραμμ. αποξηραμένους[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑρωματικό, εύκολο και σχετικά ελαφρύ. Μπορεί να σερβιριστεί είτε ως ουζομεζές είτε ως κύριο πιάτο. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 ποτηρι κρασιου ουζο με άρωμα μαστίχας ή[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ γαρίδες 1 φρεσκο αυγό 1 κσ μουστάρδα 1 μικρή σκελίδα σκόρδο 1 μεγάλο ρεπανάκι 2 κγ πελτέ ντομάτας 1 κγ ψιλοκομμένες πιπεριές τσίλι 1/2 κγ στέβια (ή 1κγ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπήκε και η Σαρακοστή, λοιπόν, και το ρίξαμε στα θαλασσινά! Γαρίδες εν προκειμένω αυτή τη βδομάδα σε δύο εκδοχές. Σήμερα η πρώτη: ριζότο! Και τι ριζότο! Ένα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕύκολη και πεντανόστιμη συνταγή! Τη φτιάχνω και με κατεψυγμένες γαρίδες και κατεψυγμένα μανιτάρια baby πλευρώτους και είναι το ίδιο πεντανόστιμη! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά σολομός φρέσκος: 4 φέτες ελαιόλαδο: 150ml φινόκιο (βολβός): 420 γρ. μάραθος (φύλλα): 2 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένος γλυκάνισο: 1/2 κουταλιά της[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο χταπόδι στιφάδο είναι μία κλασική παραδοσιακή ελληνική συνταγή που φτιάχνεται πρακτικά παντού. Από την Κρήτη έως το Άγιο Όρος! Κατά την προσωπική μας άποψη[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά για 5 άτομα 1 κιλό καλαμαράκια Για τη γέμιση 2 ντομάτες ψίχα 2 λεμονιών 200 γρ. πιπεριές Φλωρίνης 200 γρ.ψίχα ψωμιού 150 γρ. γραβιέρα Για τη βάση στο[...]
Πηγή: greekmasa.grΝα πιάσουμε και πάλι θάλασσα! H θάλασσα είναι ΖΩΗ! Είναι ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και καταφέρνει να ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ότι άλλο κι' αν εμείς πιστεύουμε... Γιαλό-γιαλό[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά σολομός φρέσκος: 4 φέτες ελαιόλαδο: 150ml και λίγο επιπλέον για το γαρνίρισμα φινόκιο (βολβός): 1 κομμένος σε κυβάκια σελινόριζα: 200 γρ. κομμένη σε[...]
Πηγή: icookgreek.com700 γρ χταπόδι μικρό ολόκληρο Kallimanis 150 γρ κοφτό μακαρονάκι 200 γρ κρεμμύδι σε λεπτές ροδέλες 100 γρ πιπεριές κόκκινες σε κυβάκια 100 γρ πιπεριές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 μεγάλο κατεψυγμένο καλαμάρι (το δικό μου ζύγιζε 850 γρ.) 1 γεμάτη κ. σούπας σόδα μαγειρικής ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 1/2 φλ. τσ. ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: e-sofia.grΕίναι πολλά αυτά που λέω ότι θα γίνω όταν θα μεγαλώσω αν και μεγάλη πια. Γητεύτρια γερακιών, εργάτρια στο Maranello, ντράμερ και άλλα. Εκείνο όμως που οι[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν καταφέρουμε να βρούμε φρέσκες σαρδέλες, που να είναι και μεγαλούτσικες, μπορούμε να τις κάνουμε ψητές στη σχάρα, στα κάρβουνα, ή στην κουζίνα μας και να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ τέλεια αλληλεπίδραση! Η ιωδιούχα γεύση του αυγοτάραχου, υπογραμμίζεται όμορφα από το λεμόνι και δίνει στις γαρίδες την ένταση που χρειάζονται για να[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami