Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Υλικά (για 4-5 ΑΤΟΜΑ) 4 – 5 κομμάτια φιλέτο σολομού (150 – 180 γρ. το καθένα) με ή χωρίς πέτσα, ½ κιλό περίπου φρέσκα φασολάκια (ή κατεψυγμένα)[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 8 μεγάλα μπαρμπούνια (800 γρ. περίπου), από 1 φιλετάκι αντσούγιας για κάθε ψάρι, από 1 μικρό κλωναράκι θυμάρι ή άνηθο για κάθε ψάρι, ελαιόλαδο, λευκό,[...]
Πηγή: xrysessyntages.com4 μεριδιάρικες φέτες ψαριού, γύρω στα 200 - 250 γρ., φρέσκες ή κατεψυγμένες 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 6 μεσαία κολοκυθάκια, κομμένα σε λεπτές ροδέλες 2[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά (4 μερίδες) : 6 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κιλό τομάτες ώριμες, ξεφλουδισμένες και κομμένες 3 κουταλιές κάπαρη 2 κουταλιές φιλέτα αντσούγας κομμένα 1[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (2 μερίδες) : 250 γρ. λιγκουίνια 4 ρολά αντσούγες με κάπαρη από βάζο των 60 γρ., οι αντσούγες λιωμένες, διατηρούμε το λάδι 250 γρ. καλαμάρια[...]
Πηγή: yumyum.gr