Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Όοοχι, το ψαράκι μου δεν είναι κρυωμένο, όπως μου είπε κάποτε μια φίλη μου για να με πειράξει. Γι αυτό και της αφιέρωσα την συνταγή, για να της αποδείξω ότι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr500 γρ. σπαγγέτι 1 συσκευασία pesto Genovese 2 φλ. ζωμός λαχανικών 1/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί 500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες κρατάμε χωριστά τα κεφάλια και τα[...]
Πηγή: argiro.grΓια το σολομό 2 φιλέτα φρέσκο σολομό χωρίς την πέτσα λίγο πιπέρι 1/2 κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά 2 πρέζες πιπέρι καγιέν 1/2 κ.γ. σκόρδο σκόνη 1/2 κ.γ.[...]
Πηγή: argiro.grΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ Φίνο ορεκτικό με σολομό και κολοκυθάκια. Εντυπωσιακό σαν παρουσία αλλά και ιδιαίτερα εύγευστο, με υπέροχα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓράφει η thalia Έτσι περιγράφει την μέντα - τον δυόσμο μας - ένας ποιητής του 12ου αιώνα.... σπάνια λοιπόν ο Πλούτωνας - ο θεός του Άδη - επισκεπτόταν τον πάνω[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ Φίνο ορεκτικό με σολομό και κολοκυθάκια. Εντυπωσιακό σαν παρουσία αλλά και ιδιαίτερα εύγευστο, με υπέροχα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΨάρια βραστά με αρωματικά βότανα Άτομα: 2, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος: 20’, Κόστος: 19 € ΥΛΙΚΑ : 2 ψάρια μπακαλιάρους (περίπου στα 800 γρ.) [...]
Πηγή: foodtrails.grΥλικά: (Παραδοσιακό φαγητό για τη γέννηση του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου) 1 φύλλο μπακαλιάρου αλμυρό 1 κούπα ρύζι καρολίνα 1/2 κούπα ελαιόλαδο 3 ντομάτες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: Ο μεγάλος λάτρης της υψηλής μαγειρικής Αρχέστρατος και εισηγητής μίας νέας αντίληψης για τη γαστρονομία, με έμφαση στα φρέσκα προϊόντα και τις απλές,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑς φτιάξουμε ένα μεζεδάκι, που μπορεί να μπει στο γιορτινό τραπέζι μας ή μπορεί να συνοδέψει το ποτό μας με φίλους και μπορεί να ετοιμαστεί από μέρες νωρίτερα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά 4 φιλέτα πέρκας 4 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι (το έχω φτιάξει και με ξερό, όμως το φρέσκο είναι καλύτερο) 8 κλωνάρια φρέσκο μαϊντανό 2 δαφνόφυλλα (κατά[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 Κιλό μύδια 8 Σκελίδες σκόρδο 2 Πιπεριές κόκκινες φλωρίνης ψιλοκομμένες 2 Κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 Κούπα του κρασιού χυμό λεμονιού 1 Κούπα του[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ δεύτερη σημερινή μας νοστιμιά είναι ένα απλό και ζουμερό φιλέτο γαλέου αρωματισμένο με το "θέμα" της ημέρας που είναι τα βότανα Προβηγκίας. Τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grO Ξιφίας ή κοινώς ξιφιός(επιστημονικά Xiphias gladiusς) είναι ένα μεγάλο μεταναστευτικό, αρπακτικό ψάρι με μεγάλο, επίμηκες και στρογγυλό σώμα και ιδιαίτερο[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕίναι ένα φιλέτο λιπαρου ψαριού όπου το ψηνουμε στο αλάτι και σε αρωματικά βότανα. Τέλειο για την μπύρα το κρασί ή και σε κάθε γεύμα ακόμα και σε sushi. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 καλαμάρια x 200 γρ. 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο σπασμένη 1 κρεμμύδι 1/2 πράσο 1 κόκκινη πιπεριά 1-1/2 φλ. ψίχουλα μπαγιάτικου ψωμιού 1/3 ματσάκι μαϊντανό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠέρυσι ,για πρώτη φορά,δοκίμασα να μαγειρέψω τον συνδυασμό αυτών των δύο και μας άρεσε οικογενειακώς θα έλεγα... ΥΛΙΚΑ 500 γρ. καλαμαράκια σε μικρά κομμάτια 1[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά (για 2-4 άτομα) 2 τσιπούρες (1 κιλό) καθαρισμένες και χαραγμένες διαγώνια σε 3 σημεία. Για τη μαρινάτα: ½ φλ. ελαιόλαδο, ½ φλ. χυμό λεμονιού, ½ φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 4 μερίδες 500 γρ. γαρίδες χωρίς κέλυφος, με ουρά KALLIMANIS 100 γρ. μικρά αμπελόφυλλα 1 κουτ. τσαγιού ψιλοκομμένο μαϊντανό 1 κουτ. τσαγιού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4 μερίδες 800 γρ. καλαμάρι σε κομμάτια KALLIMANIS 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 2 κουτ. σούπας τοματοπελτέ 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1 πακέτο μπακαλιάρο με 8 φιλέτα αλάτι πιπέρι ρίγανη δενδρολίβανο (4 μικρά κλαδάκια ή φυλλαράκια) 4 φύλλα δάφνης ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο πολύ[...]
Πηγή: greekmasa.grΨητό Φιλέτο φρέσκου σολομού, μαριναρισμένο σε μια γευστική και πικάντικη σάλτσα, φτιαγμένη από σόγια σως, πράσινο κρεμμυδάκι, πολτοποιημένο σκόρδο, καυτερή[...]
Πηγή: kitchenstori.es