Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 298 συνταγές
για το ψωμί: ½ κιλό αλεύρι μαλακό ½ κιλό αλεύρι σκληρό ½ κιλό αλεύρι ολικής άλεσης 1 κουταλιά γλυκάνισο σπόρο μια χούφτα ρεβίθια 4 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά (6 μερίδες) : 1 1/2 κιλό γαύρος ή σαρδέλες 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 5 - 6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 1 - 2 λεμόνια ρίγανη αλάτι πιπέρι Εκτέλεση:[...]
Πηγή: yumyum.grΤα τηγανητά φρέσκα ψάρια των Ελληνικών θαλασσών, μικρά ή μεγάλα, είναι ένα από τα πιο νόστιμα και αγαπημένα καλοκαιρινά πιάτα. Σερβίρονται παντού: στις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλο αθερινα 2 μετρια κρεμμυδια Αλευρι Αλατι Λαδι για το τηγανι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αφου πλυνουμε την αθερινα μας,την αλατιζουμε και την αφηνουμε στο σουρωτο να[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΕλληνικό καλοκαίρι χωρίς ψιλό ψαράκι δεν γίνεται. Ακόμη κι εκείνοι που αρέσκονται στα πανάκριβα ψάρια, σπάνια μπορούν να αντισταθούν στο καλοτηγανισμένο ψιλό[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο έχω δηλώσει πολλές φορές ότι δεν έχω μαγειρέψει πολύ ψάρι στη ζωή μου, παρόλο που μου αρέσει. Δεν μου αρέσουν όλα το ίδιο, αλλά υπάρχουν μερικά, στα οποία[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΔεν είναι τίποτα να καθαρίσουμε τους γαύρους ή τις σαρδέλες. Εδώ είναι ένας πολύ εύκολος και γρήγορος τρόπος. Τι χρειαζόμαστε: Γαύρους ή Σαρδέλες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔεν πετάμε τίποτα! Ο Χριστόφορος Πέσκιας φτιάχνει τα πρωτότυπα τσιπς που έχουμε δοκιμάσει ποτέ. Από τα κόκκαλα του γαύρου. Περισσότερα στο[...]
Όσοι δεν αγαπούν να τηγανίζουν ψάρια είναι σίγουρο ότι θα λατρέψουν αυτή τη μέθοδο. Πάμε να δούμε τι κάνουμε: Καθαρίζουμε τα μαριδάκια από τα κεφάλια τους και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά : 1/2 kg αλευρι για ολες τις χρησης 1 κυβο ή 1 φακελακι ξηρη μαγια 1/2 κουταλακι του γλυκου αλατι 150 γρ γαυρος φρεσκος
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 1 1/2 κιλό γαλέος 1 φλιτζάνι λάδι 1-2 λεμόνια 1/2 κεφάλι σκόρδο αλάτι, πιπέρι- λίγη ρίγανη Εκτέλεση συνταγής Κόβετε το γαλέο σε μερίδες,[...]
Πηγή: sidages.grΜπάμια τουρσί με μανούρι Για κάθε μεζεδάκι χρειαζόμαστε μια μπάμια («Μπάμιες τουρσί», της εταιρείας Στατήρ) και ένα τετράγωνο κομματάκι μανούρι, που το έχουμε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό τα ελάχιστα ψάρια που τρώνε χωρίς να υπάρξει καμμία ένσταση είναι η γλώσσα και πιο συγκεκριμένα το φιλέτο της. Αντε και κανά γαύρο και σαρδέλα...αλλά[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά γαύρος: 750 γρ. καθαρισμένος από το κεφάλι και το κεντρικό κόκαλο ελαιόλαδο: 100ml λευκό κρασί: 100ml σκόρδο: 1 κουταλιά της σούπας, κομμένο σε πολύ[...]
Πηγή: icookgreek.com