Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 115 συνταγές
Οι πειραματισμοί στο BBQ συνεχίζονται μετά την πίτσα θελήσαμε να ψήσουμε γαρίδες. Έτυχε ο ψαράς μας να έχει καλές γαρίδες και σε καλή τιμή είπαμε να[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΨαράκι στο φούρνο για αύριο, όπως το καλεί η ημέρα και μάλιστα πλακί, παραδοσιακό, μόνο με λίγες αλλαγές, για να γίνει πιο ελαφρύ. Αγαπημένο οικογενειακό[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα τηγανητά φρέσκα ψάρια των Ελληνικών θαλασσών, μικρά ή μεγάλα, είναι ένα από τα πιο νόστιμα και αγαπημένα καλοκαιρινά πιάτα. Σερβίρονται παντού: στις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟι ζέστες σφίξαν, τα μπικίνι βγήκαν από τις ντουλάπες, οι κοιλίτσες εξέχουν λίγο, τα μπουτάκια περισσεύουν.....καιρός να κάνουμε...περικοπές. Εύκολη[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΓια 2 άτομα 1 παλαμίδα ή όποιο άλλο ψάρι της επιλογής σας 1 σκελίδα σκόρδο 2 πιπεριές 2-3 ντομάτες 1 κρεμμύδι 5-6 πατάτες Μαϊντανός Ελαιόλαδο Εκτέλεση Κόβουμε[...]
Πηγή: sidagi.grΚάτι πολλή απλό και εύκολο φίλοι μου χωρίς ιδιαίτερες μαγειρικές γνώσεις απλά τόλμησα και " πάντρεψα" τις δύο γεύσεις μαζί στο ψήσιμο και έγινε κάτι ιδιαίτερα[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΈνα υπέροχο, νόστιμο μεζεδάκι, όχι μόνο για τη Σαρακοστή αλλά και για τις καθημερινές μας που αγαπά το ουζάκι και την καλή παρέα. Η συνταγή ξεκίνησε για να[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑγαπημένο καλοκαιρινό ορεκτικό, ιδανικό για τα ουζάκια στη βεράντα!! Πολλές οι εκδοχές, η δική μου είναι πιο απλή και όσοι τον έχουν δοκιμάσει τρελλαίνονται!![...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr1 μεγάλο κοκκινόψαρο (ή άλλο ψάρι της προτίμησής μας) 1 μεγάλη πατάτα 1 κρεμύδι 1 πιπεριά Φλωρίνης 1 μέτριο κολοκυθάκι 1-2 καρότα Αλάτι Πιπέρι Ρίγανη Λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛίγο πριν το καλοκαίρι, λίγο πριν τη μεγάλη ζέστη. Το τηγάνι δεν είναι το φόρτε μου, τα καλαμάρια είναι στις μεγάλες μου αγάπες. Κάρβουνα δεν έχω για να τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΔιαδικασία Οι κατεψυγμένες σουπιές είναι συνήθως καθαρισμένες. Μάλιστα, στην αγορά θα βρούμε και κατεψυγμένες σουπιές με το μελάνι τους σε ξεχωριστό σακουλάκι[...]
Πηγή: gastronomos.grΣε συνέχεια της «θερμής» σεπτεμβριανής περιόδου, και παρόλα τα πρωτοβρόχια, σήμερα το μενού έχει αλίπαστο σολομό με αβοκάντο κρέμα και φοκάτσια.[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ γαριδομακαρονάδα έχει, ακόμη και στον πάτο της κρίσης, φανατικό κοινό στα εγχώρια τραπέζια, έχοντας όμως πρώτα γίνει πανανθρώπινη γαστρονομική αξία απ’ τους[...]
Πηγή: caruso.grΣύμφωνα με το Λευτέρη τον ψαρά μας ο καλύτερος γαύρος για ξιδάτος είναι το Μάρτιο, γι αυτό κι εγώ που τον εμπιστεύομαι πήρα ένα κιλό έτσι για το καλό τον[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grυλικά 8-10 μικρά αγουράκια ή 3 μεγάλα λεπτά και τρυφερά 200 γρ. καπνιστό σολομό 250 γρ. ανθότυρο (ή φρέσκια μυζήθρα) 3 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami