Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Ε, μια και πιάσαμε τα θαλασσινά, ψαράκια, μπακαλιαράκια κλπ του βυθού, να βάλω και εγώ μια συνταγή με γαριδούλες. Που είναι και νηστίσιμη γιατί μέρες που[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΟι βορειοελλαδίτικοι σαρμάδες γίνονται πολλές φορές με λάχανο τουρσί και έχουν πολύ ξεχωριστή γεύση. Ειδικά αν τους γεμίσετε με παστό μπακαλιάρο. Υλικά 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κιλό παστό μπακαλιάρο καλά ξαλμυρισμένο 1 ξερό κρεμμύδι λειωμένο στο μίξερ 1 φλιτζ του καφέ δυόσμο ψιλοκομμένο 1 φλιτζ του καφέ άνηθο ψιλοκομμένο 1 ντομάτα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΩραίος, μεσογειακός συνδυασμός ψαριού με ζυμαρικό και πλούσια ντομάτα καθώς και μυρωδικά! Εύκολη 40 λεπτά 4+μερίδες 1 1 0 0 0 Συστατικά 240 γραμμ. λινγκουίνι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠάμε σιγά-σιγά προς την 25η Μαρτίου (καλά το πως φεύγουν έτσι οι μήνες μέσα στο 2015, δεν είναι να το συζητάμε...) και το έθιμο απαιτεί μπακαλιάρο. Όμως[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr"Πάμε για ψάρι"; Είναι η κλασσική ερώτηση του μεγάλου άντρα του σπιτιού, όταν βρισκόμαστε στο κέντρο της Αθήνας. Και μιλάει φυσικά, για την Κεντρική Ψαραγορά[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟι τελευταίες ημέρες είναι απολύτως "γκρίζες" ως σκηνικό. Σήμερα ειδικά, με τούτη την σκόνη και τον αέρα που επικρατεί, μοιάζει να έχουμε περάσει σε άλλους[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟ σολομός έχει γίνει απ’ τις πιο δημοφιλείς επιλογές στη νέα αστική κουζίνα μας τις τελευταίες δεκαετίες, για πολλούς λόγους που σίγουρα περιλαμβάνουν τις[...]
Πηγή: caruso.grΈνα διαφορετικό είδος ψησίματος του ψαριού για πιο πικάντικη γεύση. Τι χρειαζόμαστε: 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα 1/2 φλ. τσαγιού μαϊντανό άνηθο 2 κουτ. γλυκού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: (Παραδοσιακό φαγητό για τη γέννηση του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου) 1 φύλλο μπακαλιάρου αλμυρό 1 κούπα ρύζι καρολίνα 1/2 κούπα ελαιόλαδο 3 ντομάτες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤους Ντολμάδες όλοι τους ξέρουμε σαν ένα παραδοσιακό πιάτο όπου κάποια γέμιση περιτυλίγεται με αμπελόφυλλα. Η συνταγή όμως που έφτιαξα σήμερα δεν είναι[...]
Πηγή: kopiaste.info