Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Για τον μπακαλιάρο 1 κιλό παστό μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο χωρίς κόκκαλο Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 1 1/ 2 κούπα σόδα αναψυκτικό 1 αυγό 3κ.σ ούζο [...]
Πηγή: megatv.com/cookΦιλέτο ψαριού, φτιαγμένο με τρόπο που αρέσει και στους πιο δύσπιστους και μία σως που νοστιμίζει σχεδόν τα πάντα!... Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα ψαριού (γλώσσας,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 αγγούρι 2 πράσινες πιπεριές 3 σκόρδα 2 ώριμες ντομάτες 1 μαρούλι 200 γρ. ξηρό μπακαλιάρο 100 γρ. μαύρες ελιές 3 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλάκι ξίδι αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠάνω στην τρεχάλα μου, αρκετές φορές τυχαίνει να ανακαλύψω στον καταψύκτη υλικά που έχω βάλει και απλώς δεν τα θυμόμουνα. Έτσι λοιπόν προχθές μέσα στην[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ συνταγή που θα σας δώσω σήμερα, είναι η πιό επιτυχημένη δοκιμή που έχω κάνει για μπακαλιάρο παστό! Είναι η τραγανή του κρούστα, που συγχρόνως είναι και[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το ψάρι 5 φέτες ψωμί Ξύσμα λεμονιού και χυμό λεμονιού Μαϊντανό Θυμάρι 8 φιλέτα μπακαλιάρου 1 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Για το ταρτάρ γιαουρτιού[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟ σολομός έχει γίνει απ’ τις πιο δημοφιλείς επιλογές στη νέα αστική κουζίνα μας τις τελευταίες δεκαετίες, για πολλούς λόγους που σίγουρα περιλαμβάνουν τις[...]
Πηγή: caruso.gr500 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου ξαλμυρισμένος, χωρίς δέρμα και καλά στυμμένος 100 γρ. παξιμάδι ντάκος 3 σκ. σκόρδο 1 κ. γ. κύμινο, 1/4 κ.γ. τζίντζερ σκόνη 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.com5 φέτες ψωμί ξύσμα από 2 λεμόνια 2 κ.σ. χυμό λεμόνι και φέτες λεμόνι για σερβίρισμα μικρή χούφτα κομμένα φρέσκα φύλλα μαϊντανού 8 φιλέτα μπακαλιάρο (των 150[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ Σφυρίδα Αθηναϊκή Μαγιονέζα είναι ένα πιάτο-θρύλος της αστικής κουζίνας μας, ταυτισμένο με κοσμικές δεξιώσεις και πλούσιους μπουφέδες, αν και λίγο ξεχασμένο[...]
Πηγή: caruso.grΜερικοί μερακλήδες το πίνουν και με το φαγητό. Όταν κάτι μας ευχαριστεί, νομίζω ότι οι τύποι δεν μετράνε... Για τα μεζεδάκια τώρα: Το τσίπουρο χρειάζεται[...]
Πηγή: greekcook.gr