Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
ΧΤΑΠΟΔΙ ΑΛΑ ΠΙΝΙΆΤΑ Χταποδάκι μαγειρεμένο με μία παλιά, παραδοσιακή ιταλική συνταγή. pignata (foto tratta dal web) Ένα από τα πιό χαρκτηριστικά πιάτα της καλής[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΑ Η Ιταλία συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις πρώτες χώρες παγκοσμίως στην κατανάλωση του υγράλατου βακαλάου. Οι ναπολιτάνοι δε, αλλά και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Οπως σας έχω ξαναπεί, ο βακαλάος μας αρέσει ιδιαίτερα και συνήθως αγοράζω μερικά κιλά γύρω στον Μάρτιο, την εποχή δηλαδή,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τη ζύμη 1 1/2 φλυτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κουταλάκι αλάτι 1/2 κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμένο 150 γραμμάρια βούτυρο, σε κομματάκια 3-4[...]
Πηγή: cookpad.com/gr18 Φεβ 2014 Υλικά (2 μερίδες): 200 γρ. σολομό 1 μικρό μπουκέτο μπρόκολο 250 γρ. λιγκουίνι 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σφηνάκι βότκα 100 ml κρέμα γάλακτος αλάτι[...]
Πηγή: cookcool.gr24 Νοε 2014 Υλικά : 200 γρ. κινόα 1 ζελεδάκι ζωμό κοτόπουλο 1 καρότο 2 φιλέτα σολομό φουντίτσες μπρόκολου βρασμένες 1 μικρό κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 1[...]
Πηγή: cookcool.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜπαστουνάκια ψαριού τραγανά και νόστιμα, βουτηγμένα σε μια υπέροχη & γευστική σως ταρτάρ. Η διαδικασία μπορεί να είναι λίγο χρονοβόρα, όμως η νοστιμιά τους[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤον τελευταίο καιρό ο Σ κι εγώ έχουμε πέσει λίγο σε χειμερία νάρκη. Δεν πολυβγαίνουμε τα Σαββατοκύριακα, προτιμώντας να κάτσουμε σπίτι και να δούμε αγαπημένες[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΞεκινάω το μήνα με το αγαπημένο μου φαγητό: ζυμαρικά. Κι όταν συνδυάζεται με σολομό και είναι εύκολο, γρήγορο και light, είναι ακόμα καλύτερο. Συμπαθάτε με για[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ συνταγή μου σήμερα είναι πολύ γρήγορη και εύκολη , αλλά παράλληλα δίνει ένα τόνο πολυτέλειας στο καθημερινό μας τραπέζι ή σε ένα καλοκαιρινό φιλικό τραπέζι.[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα καπνιστής πέστροφας 300 γρ. φύλλα από διάφορα σαλατικά (όπως λόλα πράσινη και κόκκινη, σγουρή σαλάτα, βαλεριάνα κ.λπ.) 1 φινόκιο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1 κιλό φρέσκα μύδια με το κέλυφος ½ ποτήρι κρασί 1 μικρό φοινόκιο ψιλοκομμένο 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες Λίγο[...]
Πηγή: greekmasa.grΒρήκα στο Α/Β συσκευασμένα μύδια που διατηρούνται στην ψύξη ζωντανά για λίγες μέρες και με ημερομηνία λήξης. Φυσικά τα προτίμησα από τα χύμα. Τα καθαρίζω[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά 1 σακουλάκι μύδια καθαρισμένα φρέσκα 1 ώριμη ντομάτα κομμένη σε λεπτές φέτες 1 πιπεριά πράσινη 1 πιπεριά κόκκινη Μερικές φέτες λεμόνι και λίγο ξύσμα 1[...]
Πηγή: mamapeinao.grΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΑΛΑ ΛΙΒΟΡΝΕΖΕ Τα μπαρμπούνια είναι εκλεκτό ψάρι και δυσεύρετο όταν είναι φρέσκο. Είμαστε όμως τυχεροί που έχουμε βρεί το καταπληκτικό ψαράδικο στην[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grTAIEDDHRA : ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ PUGLIA Taieddhra (ταϊέντρα), taieddra , tjedd αλλά και tiella Barese . Δεν είναι σίγουρα απο τις πολύ γωνστές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕυπαρουσιάστο, ελαφρύ, δροσερό και εύκολο. Τι χρειαζόμαστε: 3 μεγάλα αγγούρια 1 φιλέτο καπνιστή πέστροφα 5 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό 2 κ.σ. μαγιονέζα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr