Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Υλικά: 3 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 25 γρ ρίζα τζίντζερ, ψιλοκομμένη 4-5 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: greekcook.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΚΑΡΥ ΣΤΟ SLOW COOKER Γευστικότατο κάρι ψαριού, από την ινδική κουζίνα, μαγειρεμένο στο slow cooker . Τα αρώματα αυτής, της κατά τα άλλα απλούστατης[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα χορταστικό πιάτο! Χρησιμοποιούμε το ρύζι που επιτρέπει η δίαιτά μας. Ακόμη και με ρύζι γλυκομαννάνης είναι πολύ νόστιμο. Ταιριάζει πολύ με το χταπόδι και[...]
Πηγή: dietrecipes.grΜία μοναδική πρόταση από τον πατέρα Γεώργιο και τον Γαστρονόμο στο τραπέζι σας. Συνταγή : Γαστρονόμος Μερίδες : Για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grλίγο ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 2 μικρές σκελίδες σκόρδο 1 1/2 κ.γλ σκόνη ginger 2 κ.γλ κύμινο 1 κ.γλ μοσχοκάρυδο 1 κ.γλ κάρδαμο ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Φέτα σολωμού Ελαιόλαδο Μουστάρδα Αλάτι Λεμόνι Σκόρδο Πιπέρι Ρύζι βρασμένο με φιδέ και κόκκινες φακές Φακές Κοφτό μακαρόνι Βρασμένα ρεβίθια [...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ μαγειρική πάνω απ' όλα είναι φαντασία και δημιουργία. Για όποιον ασχολείται με το μαγείρεμα με μεράκι, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση απ' το να βλέπεις[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grφωτό: Βαγγέλης Πατεράκης Ο κόλπος της Βεγγάλης στη βορειοανατολική Ινδία και η Γκόα στο νότο είναι οι τόποι όπου παραδοσιακά τρώνε πιο πολύ ψάρι και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕίχαμε αρκετές μέρες να ανεβάσουμε καινούρια συνταγή στο blog μας. Σήμερα όμως θα "εξιλεωθούμε" παρουσιάζοντας μία ακόμα συνταγή τατζίν στα χνάρια του[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grφωτό: Βαγγέλης Πατεράκης Ο κόλπος της Βεγγάλης στη βορειοανατολική Ινδία και η Γκόα στο νότο είναι οι τόποι όπου παραδοσιακά τρώνε πιο πολύ ψάρι και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1,5 κούπα ρύζι basmati 200γρ. μύδια τύπου mytilus edulis καθαρισμένα φρέσκα θαλασσινό νερό 20γρ. ψιλοκομμένη ντομάτα 30γρ. ψιλοκομμένο αγγούρι-ραπανάκι τουρσί[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤο καλοκαίρι συνεχίζει να μας δίνει τις απολαύσεις του, ανάμεσα στις οποίες είναι και τα «φρούτα» της θάλασσας. Ανάμεσα σ’ Μόλις βγήκανε από το[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr1 κιλο σουπιες καθορισμένες 1 κιλο σπανακι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 ματσακια φρεσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 1/2 φύλλα δυόσμου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 4 άτομα ένα πακέτο κατεψυγμένες ολόκληρες ξεφλουδισμένες γαρίδες γύρω στα 800 γραμμάρια ένα πακέτο Poppadums (είναι κάτι πλακέ πίτες απο ρεβύθια που[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr