Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Υλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 250 γρ. (1/2 πακέτο) λιγκουίνι ή σπαγέτι, 4 φέτες ξιφία ή τόνου 150 γρ. περίπου η καθεμιά, 4 φιλετάκια αντσούγιας, ξεπλυμένα και[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (4 μερίδες) : 2 κουταλιές σταφίδες σουλτανίνες 350 γρ σαρδέλες φρέσκες ή 2 κονσέρβες 2 βολβοί φινόκιο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζ ελαιόλαδο[...]
Πηγή: yumyum.grΜε παστές σαρδέλες -sarde- γίνεται αυτή η ασυνήθιστη μακαρονάδα της Σικελίας, που την λατρεύω! Φτηνό ψάρι των φτωχών της Μεσογείου, οι σαρδέλες έχουν γίνει[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (2 μερίδες) : 250 γρ. λιγκουίνια 4 ρολά αντσούγες με κάπαρη από βάζο των 60 γρ., οι αντσούγες λιωμένες, διατηρούμε το λάδι 250 γρ. καλαμάρια[...]
Πηγή: yumyum.gr500 γρ λινγκουίνι (linguini) 5 κ.σ. καλό παρθένο ελαιόλαδο 8-10 ελιές γλυκόσαρκες, χωρίς κουκούτσι 2 διπλά φιλέτα αντσούγιας 2 σκελίδες σκόρδο 1 μικρή μικρή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΒάλε μια Υγιεινή Δόση Ω3 στην καθημερινή σου διατροφή χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία σε Φρέσκα Ψάρια! Η καλύτερη πηγή με τις υψηλότερες ποσότητες σε Ω3 (σε[...]
Πηγή: omanoclock.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεσε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης. Μέχρι που[...]
Πηγή: bostanistas.grΒάλε μια Υγιεινή Δόση Ω3 στην καθημερινή σου διατροφή χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία σε Φρέσκα Ψάρια!Η καλύτερη πηγή με τις υψηλότερες ποσότητες σε Ω3 (σε[...]
Πηγή: omanoclock.gr