Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Εύκολη και γρήγορη, για μπακαλιάρο με άσπρη σάλτσα. Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα μπακαλιάρου (εγώ χρησιμοποιησα κατεψυγμένο) 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο χυμό από[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλαμαράκι κονσέρβα με πιλάφι στη γάστρα Υλικά 1 κονσέρβα καλαμάρι σε νερό 1 κρεμμύδι 1 καρότο 1 φλιτζ. αρακά 2 κούπες (200 γρ.) ρύζι μακρύκοκο 6 κούπες[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά: 500 γρ. σπαγγέτι Νο 6 (ή κάποιο άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας) 1 κονσέρβα τόνο σε λάδι ή νερό 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 3-4 φρέσκες ντομάτες[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Χα χα! Μόνο τον πουρέ παρουσιάζω σε αυτήν την ανάρτηση. Η φωτογραφία παραπλανεί... Για το κρέας η συνταγή είναι Χοιρινό ψητό στη γάστρα με παραλλαγή στα[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΟ καιρός βροχερός... στο σπίτι με μια παιχνιδιάρικη διάθεση! Παίζουμε με τα χρώματα! Φέτες βακαλάου στον ατμό με πουρέ τρίχρωμο από αρακά, καρότο και πατάτα![...]
Πηγή: cookpad.com/grΕλαφριά σούπα με γαρίδες, λαχανικά και κινέζικα νουντλς. Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κούπα καφέ γαρίδες ξεφλουδισμένες, ωμές (αναλόγως την προτίμηση ή την ποσότητα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ καινούρια εβδομάδα ξεκινάει. Μια δύσκολη βδομάδα θα είναι για μας. Ελπίζω να είναι καλύτερη για σας. Μπορείτε να μου εξηγήσετε, πώς είναι δυνατόν, όταν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiσυνολικός χρόνος: 10' χρόνος προετοιμασίας: 25' χρονος μαγειρέματος: 35' υλικά 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κιλό καθαρισμένες γαρίδες 1 σκελίδα σκόρδο 1 καρότο[...]
Πηγή: suntagesvromi.blogspot.grΆλλη μία Ιαπωνική συνταγή που γευτήκαμε από τα χεράκια του φίλου μας Παναγιώτη.....εύκολη,γρήγορη και νόστιμη. Απολαύστε! Υλικά (2-3 μερίδες): 1 πακέτο[...]
Πηγή: oreksinaxeis.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami12/1/16 . Ένα τύπου αλα πολίτα με έντονη μυρωδιά άνηθου και μέντας συνοδεία από ψάρι της επιλογής μας, ψημένο στο φούρνο, στο γκριλ, στα κάρβουνα με ένα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΗ αγαπημένη φίλη και food blogger Νανά Σαββατιανού μας ταξιδεύει με μια πανδαισία ελληνικών γεύσεων μέσα από την ιστοσελίδα της Cookeatup .Κους Κους με[...]
Πηγή: sesoyla.grΔείτε εδώ τα επεισόδια: #MasterChefGR #StarChannelTv MasterChef on Social Media Tweets by masterchefgr @masterchefgr[...]
Πηγή: syntages.matia.gr