σαλατα καισαρα αργυρω | κανταιφι νηστισιμο | λικερ φραουλα με ρακι | ταραμοκεφτεδες στο φουρνο | χταποδι με κοφτο μακαρονακι βεφα | συνταγη για παντεσπανι παρλιαρος | χταποδι στην κατσαρολα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα - Στο φουρνο

Βρέθηκαν 14 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Γαρίδες στο φούρνο με ούζο και φινόκιο

1 κιλό μεγαλούτσικες γαρίδες, φρέσκες ή κατεψυγμένες, καθαρισμένες από τα κελύφη (κρατάμε τα κεφάλια) 1 μικρό φινόκιο 1 σφηνάκι ούζο (περίπου 40 ml) χυμός και[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Γλώσσες με μανιτάρια και τζίντζερ

4 φιλέτα γλώσσας (περίπου 200 γρ. το καθένα), φρέσκα ή κατεψυγμένα 250 γρ. μανιτάρια καφέ ή άσπρα 2 σκελίδες σκόρδου, σε φέτες 120 ml λευκό κρασί, προτιμότερο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Καλαμαράκια ψητά με σάλτσα καυκαλήθρας

Για τα καλαμαράκια 1.600 γρ. καλαμαράκια φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο Για τη σάλτσα καυκαλήθρας 1 ματσάκι καυκαλήθρες* με τα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μπακαλιάρος σε κουρκουτόπιτα και σκορδαλιά

1 φύλλο παστός μπακαλιάρος, βάρους περίπου 800 - 1.000 γρ. (ή φιλέτο παστού μπακαλιάρου) 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 2[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Φιλέτα γλώσσας με πράσα στη λαδόκολλα

4 φιλέτα γλώσσας (180 γρ. περίπου το καθένα) 6 - 7 πράσα τρυφερά (το άσπρο μέρος και το τρυφερό πράσινο), καθαρισμένα και κομμένα σε μέτριες ροδέλες 2 - 3[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Φουρνιστό χταπόδι με σάλτσα με πορτοκάλι και[...]

Για το χταπόδι 1 χταπόδι, κατά προτίμηση φρέσκο, βάρους περίπου 1.200 γρ., καθαρισμένο (αν δεν βρούμε ένα μεγάλο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δύο μικρότερα,[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Πατατούλες με πέστροφα και κρέμα γιαουρτιού

10 πατατούλες μικρές νέας εσοδείας 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 κουτ. γλυκού ψιλοκομμένα φυλλαράκια φρέσκια ρίγανη ή[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Πέρκα στο φούρνο με λαχανικά

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα του ψαριού και τα περνάμε από το αλεύρι. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τα[...]

Πηγή: gastronomos.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy