Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Υλικά 2 φιλέτα πέρκας 1 μέτρια πατάτα 2 κολοκυθάκια 1 κρεμμύδι σε ροδέλες Φινόκιο ½ φλιτζάνι λευκό κρασί Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Λίγο ελαιόλαδο Εκτέλεση[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΤο φιλέτο πέρκας είναι ένα αγαπημένο ψάρι για μας τους δύο που στον μεν σύζυγο δεν αρέσουν τα ψάρια ιδιαίτερα και σε μένα δεν μου αρέσουν τα μικρά εκτός και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓια το σολομό 1 κομμάτι ενιαίο φρέσκο σολομό γύρω στο 1 κιλό με την πέτσα χωρίς κόκκαλα ξύσμα από λεμόνι και λάιμ 2 πρέζες ζάχαρη 2 κ.γ. ανθός αλατιού 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΗ πάστα con le sarde (μακαρόνια με σαρδέλες), είναι παραδοσιακή Σιτσιλιάνικη συνταγή που ήταν μεγάλο σουξέ στα τραπέζια της Μαφίας. Και οι τύποι, αν μη τι[...]
Πηγή: caruso.grΗ φύση είναι τόσο παράξενα συναρπαστική. Παρακολουθήστε το κανάλι Discovery και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Έντομα με αλλόκοτη όψη, απίστευτα έξυπνα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr20/3/16 Ανοιχτό τοστ με ελαφριά αλιάδα μπακαλιάρου και λαχανικά για το τραπέζι του Ευαγγελισμού. Μια προσωπική μου άποψη για το τι μπορούμε να φάμε, εκτός από[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥΛΙΚΑ Για το πρασόρυζο 40 γρ. ελαιόλαδο 200 γρ. πράσο (το άσπρο μέρος κομμένο σε λεπτά μισοφέγγαρα) 100 γρ. ρύζι parboiled 40 γρ. κρασί λευκό 500 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚατ' αρχήν τη συνταγή για τις σαρδέλες θα τις βρείτε πατώντας εδώ, στο blog της Δήμητρας '' ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ '' . Πολύ νόστιμος μεζές!!!! Εκανα μια αλλαγή και τις[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΤο πορτοκάλι είναι μοναδικός σύντροφος του ψαριού, ειδικά για ψήσιμο στο φούρνο. Ψήνουμε φινόκιο και τελειώνουμε το φαγητό με φιλέτο λευκού ψαριού και χυμό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜιας και η ανάρτηση με την ψητή πέρκα και τις μαριναρισμένες αγκινάρες έκανε "φτερά" θα σας δώσω μια άλλη εκδοχή πέρκας με λαχανικά. Όσο για τις[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ φύση είναι τόσο παράξενα συναρπαστική. Παρακολουθήστε το κανάλι Discovery και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Έντομα με αλλόκοτη όψη, απίστευτα έξυπνα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα νόστιμο φαγάκι για σήμερα, εύκολα και γρήγορα. Η μαραθόριζα ταιριάζει πάρα πολύ με όλα τα θαλασσινά και ψάρια.. Την επόμενη φορά που θα μαγειρέψετε την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΑποχαιρετώ τις λιακάδες με ένα ποτήρι ούζο και αυτή τη συνταγή που φαίνεται δύσκολη αλλά δεν είναι. Υλικά Για τους χταποδοκεφτέδες 1 χταπόδι λίγο πάνω από ένα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 φρέσκος μπακαλιάρος, περίπου 2 κιλά ½ κιλό πατάτες ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. κρέμα γάλακτος 4 μικρά φινόκιο 3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κιλό μεγαλούτσικες γαρίδες, φρέσκες ή κατεψυγμένες, καθαρισμένες από τα κελύφη (κρατάμε τα κεφάλια) 1 μικρό φινόκιο 1 σφηνάκι ούζο (περίπου 40 ml) χυμός και[...]
Πηγή: gastronomos.grΧωρίς ρύζι αλλά με πλιγούρι, πολλά μυρωδικά, αμύγδαλα και λίγη καβουρόψυχα. Είναι απλούστερο να γεμίσετε ένα μεγάλο, αλλά, αν θέλετε, με την ίδια γέμιση[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα καλαμάρια δεν τρώγονται μόνο τηγανητά ή κοκκινιστά στην κατσαρόλα. Ψήνονται και στο φούρνο, αρκεί να τα προστατεύσουμε και να τα τυλίξουμε στη λαδόκολλα για[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟι Σαρδέλες είναι ένα από τα πιο θρεπτικά μικρά ψαράκια. Σου έχουμε τη συνταγή για να είναι πεντανόστιμο και γευστικό, χωρίς να πρέπει να θυσιάσεις τις[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html1 Μπακαλιάρο 1 κόκκινη πιπέρια Φλωρίνης 1 πράσινη πιπεριά 1 φινόκιο 1\4 σελινόριζας 1 μικρό κρεμμύδι 1 καρότο 1 κολοκύθι αλάτι πιπέρι ρίγανη έξτρα παρθένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook'Ενα κόλπο παλιό να κάνω τα παιδιά μου να φάνε μικρά ψάρια ήταν να φιλετάρω το γαύρο αν και οι παραδόσεις θέλουν το γαύρο ολόκληρο με το κόκαλο γιατί περιέχει[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr1 σκουμπρί καπνιστό 2 κτσ ελαιόλαδο 1 φινόκιο 1/2 λεμόνι το χυμός του 1/2 κτγ κάπαρη 2 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι ή ρίγανη αλάτι και πιπέρι κατά βούληση Οδηγίες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr