Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 83 συνταγές
Τα σέσκουλα στην Κρήτη τα λέμε γούλα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι ΤΑ γούλα ή Η γούλα. Απαντώνται και με τον ένα τύπο και με τον άλλο. Τα γούλα λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 2-4 άτομα Για τις τσιπούρες 4 φιλέτα τσιπούρας 1 ρίζα φινόκιο λεπτοκομμένη 1 κουταλιά της σούπας κάππαρη ψιλοκομμένη 1 ντομάτα κομμένη σε φέτες 2 φρέσκα[...]
Πηγή: sidagi.grΕπειδή είπαμε κρέατα φάγαμε αρκετά σήμερα θα σας δώσω συνταγή που μαγειρεύτηκε τις ημέρες της νηστείας αλλά που μπορεί να καταναλωθεί κι οποιοδήποτε άλλη[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤο καλοκαίρι, το μαγειρευτό χταπόδι του Μπέλλου το τρώμε ως μεζέ με το τσίπουρο ή το ούζο μας και τελειώνουμε σκουπίζοντας το πιατάκι με φρέσκο ψωμί και[...]
Πηγή: bostanistas.gr(Από το ταξίδι μου στην Πορτογαλία) Επιστρέφοντας από το Cascais με κατεύθυνση τη Sintra σταματήσαμε σε μια παλιά βασιλική έπαυλη, την οποία χρησιμοποιούσαν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑν θέλετε να αποφύγετε τις τηγανητές μπακαλιαροκροκέτες, ανακατώστε το μπακαλιάρο με φρέσκο κρεμμυδάκι, σκόρδο και μυρωδικά, για να κάνετε κεφτέδες στη σχάρα,[...]
Πηγή: bostanistas.gr1/2 κιλό φύλλο για πίτες 1/2 κιλό σαρδέλες 1 βραστό αυγό 2 ώριμες ντομάτες και 1 πιπεριά 1 κρεμμύδι και 1 σκελίδα σκόρδου 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνα πανεύκολο, ευπαρουσίαστο, νόστιμο και διαιτητικό πιάτο! Το φιλέτο του σολομού ταιριάζει καταπληκτικά με την αρωματική κρούστα ψωμιού που το διατηρεί κατά[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 18/03/2015 σε Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Ψαροκεφτέδες με μπακαλιάρο στο φούρνο Μια υπέροχη συνταγή για[...]
Πηγή: sintayes.grΟ,τι πρέπει για την νηστεία. Είναι μεγάλη συνταγή αλλά σχετικά εύκολη πιστεύω Τι χρειαζόμαστε: Για την σάλτσα: 2 κουτ. σούπας λάδι 2 πιπεριές κόκκινες κομμένες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια πολύ νόστιμη συνταγή για γαλέο ή οποιοδήποτε φρέσκο ή κατεψυγμένο ψάρι σε φιλέτο όπως γλώσσες,πέρκα ,μπακαλιάρο. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Ψάρια[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΈνα πολύ εντυπωσιακό πιάτο με ψάρι και πατάτες που θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας και θα στολίσει το τραπέζι σας. Τι χρειαζόμαστε: 800 γρ. παστό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜαρινάρουμε τον ξιφία μας για να του δώσουμε γεύση και να το κάνουμε ζουμερό! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Λαχανικά Ψάρια Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr4 κομμάτια ξαλμυρισμένου μπακαλιάρου 2 ξερά κρεμμύδια 4-5 σκελίδες σκόρδο λίγο λάδι αλατοπίπερο 1 φύλλο δάφνης λίγο θυμάρι 1 κουτί ντοματάκια 1.Στρώνετε το[...]
Πηγή: cooktherapy.grΈνα είναι σίγουρο! Πώς έτσι τον τόνο δεν θα τον φανταζόσουν ποτέ! Μια παραλλαγή σουφλέ ζυμαρικών με μυρωδάτο τόνο και μυρωδικά από την Μεσόγειο! [...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΓεύση: Κοντράστ Κίνας-Ελλάδας, αλλά τελικά ο ταραμάς δίνει θερμό φιλί στη σουσαμάτη γαρίδα και στον κόλιανδρο. Υλικά για 4 άτομα 500 γρ. Γαρίδες Νο. 1 50 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Για το σολομό 4 φιλέτα σολομού (600γρ. περίπου στο σύνολο) 2κ.σ ελαιόλαδο ½ σκελίδα σκόρδο λιωμένη 5κ.σ κρέμα βαλσαμικού κλασσική Kalamata[...]
Πηγή: megatv.com/cookΙταλική γαριδομακαρονάδα στη λαδόκολλα Από την εύπορη κατηγορία που συνδυάζει ζυμαρικά με θαλασσινά ή ψάρια, η γαριδομακαρονάδα, εμπλουτισμένη συχνά με μύδια,[...]
Πηγή: pandespani.comΜια από τις πιο αγαπημένες μου συνταγές για μικρά ψάρια, κυρίως για γαύρο, είναι αυτή που θα σας δείξουμε σήμερα. Είναι συνταγή που έμαθα από την μανούλα μου[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ Γλώσσα Μενιέρ (Sole Meunière) είναι μια συνταγή που μιλάει στην καλλιεργημένη γαστρονομικά γλώσσα των καλοφαγάδων σε όλο τον κόσμο, με τον ίδιο τρόπο! Γιατί[...]
Πηγή: caruso.gr