Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
1 μεγάλο χταπόδι 1 5-2 κιλά περίπου 6 μέτριες πατάτες 2 ξερά κρεμμύδια 2 ντομάτες 2 σκ. σκόρδο 1 δαφνόφυλλο 2-3 κλωνάρια μαϊντανό 2-3 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι 1[...]
Πηγή: argiro.gr2 φιλέτα σφυρίδας 4 ντοματίνια λίγη κάππαρη ή καππαρόφυλλα ½ φινόκιο κομμένο σε λεπτές φέτες 1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1½ κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr200 γραμμ. αλεύρι σκληρό 1 κ.γλ. αλάτι 150 γραμμ. βούτυρο κομμένο σε κυβάκια 50 γραμμ. παρμεζάνα ή πεκορίνο τριμμένο 2-3 κ.σ. νερό Για τη γέμιση 1 ματσάκι[...]
Πηγή: argiro.grΓια το σολομό 1 κομμάτι ενιαίο φρέσκο σολομό γύρω στο 1 κιλό με την πέτσα χωρίς κόκκαλα ξύσμα από λεμόνι και λάιμ 2 πρέζες ζάχαρη 2 κ.γ. ανθός αλατιού 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr4 φιλέτα ψαριού (της αρεσκείας σας) 1 ρίζα φινόκιο κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες 1 κ.σ. κάππαρη 8 ντοματίνια κομμένα σε λεπτές φέτες ή στη μέση 4 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr4 φιλέτα ψαριού (της αρεσκείας σας) 1 ρίζα φινόκιο κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες 1 κ.σ. κάππαρη 8 ντοματίνια κομμένα σε λεπτές φέτες ή στη μέση 4 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr1 μεγάλο ψάρι περίπου 1½ κιλό ή 2 μικρότερα (1½ κιλό και τα δύο) 1.700 γραμμ. αλάτι χοντρό 2 ασπράδια αυγών 1. Καθαρίζουμε την κοιλιά του ψαριού προσπαθώντας[...]
Πηγή: argiro.gr700γρ σουπιά καθαρισμένη με δέρμα Kallimanis 50 γρ. πιπεριές κόκκινες σε ροδέλες 50 γρ πιπεριές πράσινες σε ροδέλες Για την σάλτσα: 50 γρ. ελαιόλαδο 30 γρ.[...]
Πηγή: argiro.gr300 γρ. χταπόδι πλοκάμι 190 γρ. ντομάτα κομμένη σε λεπτές ροδέλες 50 γρ. φρέσκο κρεμμύδι κρατάμε το πράσινο μέρος ολόκληρο 50 γρ. φρέσκο πράσο κρατάμε το[...]
Πηγή: argiro.gr1 μεγάλο ψάρι περίπου 1½ κιλό ή 2 μικρότερα (1½ κιλό και τα δύο) 1.700 γραμμ. αλάτι χοντρό 2 ασπράδια αυγών Εκτέλεση 1. Καθαρίζουμε την κοιλιά του ψαριού[...]
Πηγή: argiro.gr