Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Πόσο εύκολα αντιστρέφεται, κι εν τέλει διαψεύδεται, η γνωστή κυνική παροιμία. Χρειάζεται βέβαια εδώ και η βοήθεια του κακότροπου ψαρά, που υπακούει στη[...]
Πηγή: bostanistas.grΑνακατεύουμε τη γαλέτα με το ξύσμα, την παρμεζάνα, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.Αλατίζουμε τα φιλέτα και τα τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά σε ένα τηγάνι με[...]
Πηγή: toarkoudi.grΌπως είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο της σειράς, αυτά τα άρθρα γράφονται για να υπάρχει σημείο αναφοράς με γραπτό κείμενο για κάθε νέο επεισόδιο της[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (για 4 άτοµα) 4 φιλέτα άσπρου ψαριού (180 γρ. περίπου τα καθένα), ξεπαγωµένα, 2/3 φλ. γαλέτα (αλεσµένη φρυγανιά), 2 κουταλιές ψιλοτριµµένη παρµεζάνα ή[...]
Πηγή: xrysessyntages.com4 ροδέλες ψαριού γάδου ή γαλέου ή μπακαλιάρου 3/4 φλιτζανιού λάδι 1 1/2 κουταλιά σούπας μουστάρδα απαλή χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι αλάτι πιπέρι Μέθοδος[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓρήγορη και εύκολη συνταγή με λίγες θερμίδες Συνταγή : sidagi.gr Μερίδες : για 2-4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 30΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grαπό την κ. Αριστέα Τόλια -καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Συνταγή του περασμένου αιώνα από το τετράδιο της γιαγιάς μου Αριστέας με τη γλώσσα της[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr6 φέτες μεγάλες ρολό μπακαλιάρο ή 8 μικρές 1 κούπα γαλέτα ή φρυγανιά ή τρίμματα μπαγιάτικου ψωμιού λίγο λάδι Μαϊντανό, άνηθο 1-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΟ Νόμπου Ματσουχίσα είναι ένας από τους διασημότερους σεφ στον κόσμο. Βραβευμένος πολλές φορές και με αστέρια Michelin, έχει δύο εστιατόρια πολυτελείας και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΌσοι αγαπούν το ψαράκι, θα το ευχαριστηθούν πολύ μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Το ψάρι παραμένει ζουμερό, ενώ τα μυρωδικά του δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνας διαφορετικός τρόπος μαγειρέματος, για να απολαύσετε ένα από τα πιο νόστιμα ψάρια. Κατάλευκο φιλέτο ψαριού, κλεισμένο σε μια αρωματική κρούστα. Τα παιδιά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα διαφορετικό φιλέτο ψαριού για να μη φτιάχνουμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Τι χρειαζόμαστε: 6 στρογγυλές φετούλες ψαριού (πέρκα, γαλέος κλπ) 1 μικρό πράσο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα πιάτο με πολύ ξεχωριστή γεύση που αξίζει να δοκιμάσετε! Τι χρειαζόμαστε: 7-8 Φιλετα από ψάρι της αρεσκείας σας (γλωσσα, μπακαλιάρο, γαλέο) Τριμμένη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΑΝ ΤΗΓΑΝΙΤΑ | ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ Ποιος δεν αγαπά τα καλαμάρια; Πιθανώς μιλάμε για το πιο αγαπημένο πιάτο θαλασσινών ειδικά στα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΥΛΙΚΑ 16 μεγάλες γαρίδες, 2 αβγά, 4 κουταλιές αλεύρι, 4 κουταλιές γαλέτα (φρυγανιά), λίγο σκόρδο σε σκόνη, δρακόντιο (εστραγκόν). Για τη σαλάτα: ¼ λάχανο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια 2-4 άτομα: 4 κομμάτια φιλέτο πέρκας (300 γραμμάρια το καθένα) 50 γραμμάρια γαλέτα ξύσμα από 1 λεμόνι 25 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα 2 κουταλιές της[...]
Πηγή: sidagi.gr