Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Ξέρετε όλοι το κόλλημα που έχω μα τα ψάρια και τα θαλασσινά, μπορώ να τρώω μόνο τέτοια. Όμως με ενοχλούν πολύ στο στομάχι τα τηγανιτά γενικώς. Σκέφτηκα λοιπόν[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΈνα διαφορετικό μπέργκερ που θα σας ξετρελάνει. Πρωτότυπο, ελαφρύ, πεντανόστιμο. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ πάστα con le sarde (μακαρόνια με σαρδέλες), είναι παραδοσιακή Σιτσιλιάνικη συνταγή που ήταν μεγάλο σουξέ στα τραπέζια της Μαφίας. Και οι τύποι, αν μη τι[...]
Πηγή: caruso.grΥΛΙΚΑ Για το πρασόρυζο 40 γρ. ελαιόλαδο 200 γρ. πράσο (το άσπρο μέρος κομμένο σε λεπτά μισοφέγγαρα) 100 γρ. ρύζι parboiled 40 γρ. κρασί λευκό 500 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 1 κιλό ψάρι κατάλληλο για φούρνο (πεσκανδρίτσα, σφυρίδα, μαγιάτικο) σε φέτες 1 κύβος λαχανικών (προαιρετικά) 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 30 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.com3 κιλά μύδια 100 γρ. μπέικον 6 μικρά κρεμμύδια 3 ντομάτες 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά 6 σκελίδες σκόρδου 1 κουταλιά πάπρικα 2 φύλλα δάφνης 3/4 της[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά Για το κίμπε 1 φλ. πλιγούρι 350 γρ. φιλέτο λευκού ψαριού (π.χ. πέρκα, μπακαλιάρος) 1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 1/2 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού Αλάτι,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜία σύνθεση που προφέρει τη λέξη «πίτσα» με τέλεια γαλλική προφορά, από πρώτες ύλες που φορούν περήφανα τον μπερέ a la francaise. Υλικά 1 αφράτη ζύμη πίτσας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑν μια ξεχειλισμένη στοίβα από αχνιστά μύδια σε αρωματική σάλτσα είναι πάντα άκρως εμπνευστική στο τραπέζι, ένα γεμάτο πιάτο μ’ αυτά έτοιμα, καθαρισμένα[...]
Πηγή: pandespani.comΜαριναρισμένες γαρίδες απίστευτα νόστιμες και ζουμερές ΥΛΙΚΑ 1 κιλό γαρίδες 2 σκελίδες σκόρδο 1 κούπα ελαιόλαδο 5-6 στήμονες σαφράν αλάτι, πιπέρι, πάπρικα[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΓια τη γέμιση: 1 1/2 κιλό φρέσκος μπακαλιάρος ή μουγκρί χωρίς τα κόκκαλα 5 κρεμμύδια 2 πιπεριές φλάσκες 1 πρέζα σαφράν 1/2 λίτρο λάδι αλάτι Για τη ζύμη: 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 φέτες φρέσκο τόνο 200 γρ. κους κους 1 κρεμμύδι κομμένο σε ζάρια 2 πιπεριές πράσινες Ελαιόλαδο 20 γρ. σαφράν 1 λίτρο νερό Αλατοπιπερώνουμε τον τόνο και τον[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑπό τα άδυτα της κουζίνας της Νέλλης, όπου οδηγήθηκε η παντεσπανική μας περιέργεια σε φάση γευστικής έξαψης, πήραμε –αφού ζητήσαμε και μας έδωσε μετά από[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά: 4 φιλέτα από τσιπούρα ή συναγρίδα ή λαυράκι ξύσμα 2 πορτοκαλιών το περιεχόμενο του πορτοκαλιού σε φέτες αλάτι πιπέρι 50 γρ. βούτυρο λίγο σαφράν[...]
Πηγή: greekcook.grΑναρτήθηκε στις 27/02/2017 σε Κυρίως πιάτα, Νηστίσιμα, Ρύζι - Ριζότο, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Καλαμαράκια γεμιστά με ρύζι νηστίσιμα Ένα έδεσμα αξεπέραστης[...]
Πηγή: sintayes.gr500 γρ. γλώσσα φιλέτο ½ κουταλάκι φασκόμηλο ½ κουταλάκι τζίντζερ ½ κουταλάκι μελισσόχορτο ½ κουταλάκι λεβάντα ½ κουταλάκι ανθρίσκος ½ κουταλάκι ιβίσκος ½[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΦρέσκος σολομός λεμονάτος με πατατούλες αρωματισμένες με δεντρολίβανο. Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα φρέσκο σολωμό 1 φλυτζανάκι του ελληνικού καφέ σπορέλαιο 4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 6 άτομα Για τη γέμιση: 1 1/2 κιλό φρέσκος μπακαλιάρος χωρίς τα κόκκαλα 5 κρεμμύδια 2 πιπεριές φλάσκες 1 πρέζα σαφράν 1/2 λίτρο λάδι αλάτι Για τη ζύμη: 1[...]
Πηγή: sidagi.gr