Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Υλικά συνταγής 2 τσιπούρες καθαρισμένες ελαιόλαδο φρέσκος ψιλοκομμένος μαϊντανός (ή όποιο φρέσκο μυρωδικό σας αρέσει) αλάτι, πιπέρι, ρίγανη ξερή, λεμόνι[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο μάραθο είναι το αγαπημένο μου μυριστικό-χορταρικό.Αν μου ζητούσαν να κατονομάσω τα φαγητά που προτιμώ, σίγουρα στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών μου θα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια σήμερα σας έχω ένα ξεχωριστό πιάτο με ψάρι. Δεν είναι δύσκολο θέλει όμως μια τεχνική. Έχω φροντίσει από εχθές να προμηθευτώ το ψάρι μου οπότε πρωί πρωί[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grτου σεφ Παναγιώτη Σιδηρόπουλου Λαβράκι και μύδια αχνιστά, πουρές μελιτζάνας και σιρόπι ντομάτας: Η τέχνη του αχνιστού, εκτός από τα μύδια, εφαρμοσμένη με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami• 1 σφυρίδα (περίπου 1.200 g) (ή κάποιο άλλο ψάρι, όπως λαυράκι) • 1 μεγάλη ντομάτα • 20 ελιές καλαμών • 1 κρεμμύδι • 3 σκελίδες σκόρδο • 2-3 φέτες λεμόνι •[...]
Πηγή: casa-dei-sapori.blogspot.grΤο ψάρι ψητό στο σπίτι είναι ένα φαγητό που αποφεύγουν πολλές νοικοκυρές, κυρίως γιατί τρέμουν μην το καταστρέψουν, δεδομένου ότι η πρώτη ύλη είναι ιδιαίτερα[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά συνταγής λαβράκια: 4 περίπου 300 γρ. το καθένα, φιλεταρισμένα ζωμός ψαριού: 600ml φινόκιο (μάραθος βολβός): 200 γρ. κομμένο σε φέτες ντομάτες: 400 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 1 ½ κιλό ψάρια καθαρισμένα (γόπες ή κολιούς ή μαρίδες ή μικρά λαβράκια) 1 κούπα ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια μικρά ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο ψάρι στη λαδόκολλα εκτός του ότι είναι πεντανόστιμο, γιατί κρατά τα αρώματα, δε λερώνει και την κουζίνα και αφήνει το χώρο καθαρό χωρίς μυρωδιές Συστατικά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΈνα ψάρι με πινελιά ασιατική, που ευωδιάζει και νοστιμίζει από το τζίντζερ και το λεμόνι. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Ψάρια Κυρίως Πιάτα Ψάρια Άλλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΟ μαγειρικός όρος πλακί αναφέρεται σε ένα τύπο πιάτων φούρνου, που χαρακτηρίζονται από μια σάλτσα τομάτας, σκόρδου, ελαιόλαδου και συνήθως κρεμμυδιού . Συχνά[...]
Πηγή: caruso.grΣτους Έλληνες, τα πλάσματα που ζουν στον βυθό της θάλασσας τους αρέσουν καλοψημένα. Είτε πρόκειται για χταπόδι, λυθρίνι, σπάρο, λαυράκι, ή μπαρμπούνι-από τα[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΥλικά λαβράκια: 4 περίπου 300 γρ. το καθένα, φιλεταρισμένα ζωμός ψαριού: 600ml φινόκιο (μάραθος βολβός): 200 γρ. κομμένο σε φέτες ντομάτες: 400 γρ. πράσινη[...]
Πηγή: icookgreek.com