Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Υλικά Υλικά για τη ζύμη βούτυρο φρέσκο: 125 γρ. ζάχαρη: 15 γρ. αυγό: 1 αλάτι: 10 γρ. αλεύρι μαλακό: 250 γρ. Για τη γέμιση μπρόκολο: 240 γρ., κομμένο σε μικρές[...]
Πηγή: icookgreek.comΓια τη ζύμη 1 1/2 φλυτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κουταλάκι αλάτι 1/2 κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμένο 150 γραμμάρια βούτυρο, σε κομματάκια 3-4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια εναλλακτική λύση αντί για τα κλασικά μπιφτέκια. Σερβιρισμένα μέσα σε ζεστά ψωμάκια μαζί με σαλάτα, θα γίνουν τα αγαπημένα των παιδιών σας. Ένα πιάτο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΌπως λέμε «τονοσαλάτα», αλλά λίγο αλλιώς. Αυτή είναι μια πολύ καλή λύση να χρησιμοποιήσετε σολομό που σας έμεινε. Μπορείτε βεβαίως και να τη φτιάξετε με[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜια εναλλακτική λύση αντί για τα κλασικά μπιφτέκια. Σερβιρισμένα μέσα σε ζεστά ψωμάκια μαζί με τηγανητές πατάτες, θα γίνουν τα αγαπημένα των παιδιών σας.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.gr1/2 κιλό φύλλο για πίτες 1/2 κιλό σαρδέλες 1 βραστό αυγό 2 ώριμες ντομάτες και 1 πιπεριά 1 κρεμμύδι και 1 σκελίδα σκόρδου 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑν θέλετε να αποφύγετε τις τηγανητές μπακαλιαροκροκέτες, ανακατώστε το μπακαλιάρο με φρέσκο κρεμμυδάκι, σκόρδο και μυρωδικά, για να κάνετε κεφτέδες στη σχάρα,[...]
Πηγή: bostanistas.gr(Από το ταξίδι μου στην Πορτογαλία) Επιστρέφοντας από το Cascais με κατεύθυνση τη Sintra σταματήσαμε σε μια παλιά βασιλική έπαυλη, την οποία χρησιμοποιούσαν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕπισήμως λοιπόν μπήκαμε στην πολυπόθητη Άνοιξη. Την πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Τι πιο όμορφο από τον γλυκό καιρό, το ωραίο αεράκι, τα χρώματα της φύσης και[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΣτο σπίτι μας επικρατούν τα ψάρια και τα θαλασσινά εν αντιθέσει με το κρέας. Αυτό το ρολό έγινε την περασμένη εβδομάδα, το ευχαριστηθήκαμε και σας το συνιστώ.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 18/03/2015 σε Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Ψαροκεφτέδες με μπακαλιάρο στο φούρνο Μια υπέροχη συνταγή για[...]
Πηγή: sintayes.grΈνα πολύ εντυπωσιακό πιάτο με ψάρι και πατάτες που θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας και θα στολίσει το τραπέζι σας. Τι χρειαζόμαστε: 800 γρ. παστό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨάρι φιλέτο συνδυασμένο με πράσα, λουσμένα με μια γευστική κρέμα μουστάρδας/ τυριού και γκρατιναρισμένα με τριμμένο τυρί και ψίχουλα σουσαμένιου κουλουριού, τα[...]
Πηγή: kitchenstori.es1 φύλλο παστός μπακαλιάρος, βάρους περίπου 800 - 1.000 γρ. (ή φιλέτο παστού μπακαλιάρου) 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 2[...]
Πηγή: gastronomos.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Τυχαίνει κάποιες φορές να μην έχουμε ψωνίσει τα απαραίτητα στο ψυγείο ή να έχουν τελειώσει οι ιδέες για το μαγείρεμα της ημέρας, αλλά για[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΓεύση: Κοντράστ Κίνας-Ελλάδας, αλλά τελικά ο ταραμάς δίνει θερμό φιλί στη σουσαμάτη γαρίδα και στον κόλιανδρο. Υλικά για 4 άτομα 500 γρ. Γαρίδες Νο. 1 50 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια 2-4 άτομα Για τη πέστροφα Λίγο αλάτι και πιπέρι λίγη ρίγανη Ελάχιστο ελαιόλαδο 3-4 πέστροφες 4-5 λεμόνια 2 αυγά 1 πακετάκι φρυγανιά τριμμένη Λίγο αλεύρι[...]
Πηγή: sidagi.gr