Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Μέσα στην κρεατοφαγία των ημερών νομίζω ότι χρειάζεται και ένα ψαρικό διάλειμμα. Τη συγκεκριμένη συνταγή την ονομάζω ισπανική γιατί την έχω δει στην ισπανική[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr...και όχι μόνο...μα επισης,αρωματισμενο με μαραθόσπορο και πορτοκαλι. Το Σάββατο,όπως ισως σας εχω ξαναπεί,είναι συνηθως η μερα που τρώμε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑφου πλησιαζουμε στην εθνικη μας γιορτη,οπου ο βακαλαος επιβαλλεται ας τηρησουμε την παραδοση με μια οχι και τοσο παραδοσιακη συνταγη,μα είναι... ...σπεσιαλιτε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΙδου και η Νο 2 συνταγη! Πιο συμβατικη και πιο κοντα στα γουστα πολλων,ιδιαιτερα αν καποιος αφαιρεσει τα μανιταρια και αλλαξει τη βοτκα με λιγο ασπρο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΠρόχειρο μοιάζει,αλλά χορταστικό, πλήρες γεύμα είναι. Το αγαπούν και τα παιδιά. Και το αγαπώ κι εγώ, μες το καλοκαίρι,τότε που η κουζίνα,όσο και να την θες,δεν[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΝτροπή,μα του ψαριού γενικώς δεν είμαι(ούτε και του κρέατος,ούτε και του φαγητού....μα του γλυκού οπωσδήποτε...) Το μόνο που τρώω ευχάριστα είναι το φιλέτο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΗ νοστιμιά στα μακαρόνια είναι τελικά ,όπως είναι με το ζουμάκι τους,τραβώντας τα με μια κουτάλα, χωρίς σούρωμα,να τα πετάς στη σάλτσα. Η νοστιμιά της[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΒαρεθήκατε το χταπόδι μια από τα ίδια μαγειρεμένο? Εγώ πάντως δεν αντέχω την ίδια συνταγή πάνω από 2 φορές να εκτελέσω! Ευτυχώς υπάρχει απόθεμα στο αρχείο που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣημείωση: Έτσι λαχταριστή που φαίνεται είναι αλήθεια ότι σχηματίζει κάποιος την εικόνα ότι πρόκειται για ένα πανάκριβο φαγητό. Λάθος! Στις ταβέρνες μπροκώνουν[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΈνα αρωματικό, εύκολο και νόστιμο φαγητό κι επίσης χορταστικό αφού μπορείς να κανονίσεις το μέγεθος κάθε σουπιάς να αντιστοιχεί σε μια μερίδα φαγητού της[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜε ένα κλικ έχετε μεγέθυνση της φωτογραφίας Σημείωση: Πολλές φορές τα νοστιμότερα φαγητά γίνονται με εμπνεύσεις της στιγμής και ανάλογα με τα υλικά που έχουμε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣημείωση: Αν και φημίζομαι για την ...μετριoφροσύνη μου, σήμερα δεν θα αντισταθώ στον πειρασμό να περιαυτολογήσω λιγάκι, λέγοντας σας ότι το φαγητό που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΗ τσιπούρα είναι ιχθυοτροφείου. Οι χρωματιστές πιπεριές είναι από αυτές τις μακρόστενες κομμένες σε φέτες, όχι από τις χοντρόσαρκες που εκτός και από ακριβές[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣημείωση: Όταν μιλάμε το καλαοκαίρι για θαλασσινά ή ψαρικά καλό είναι να εννούμε τα κατεψυγμένα ή αυτά του ιχθυοτροφείου. Γιατί εκείνα τα κακόμοιρα τα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑυτό το πιάτο το ετοιμάζω από τα φοιτητικά χρόνια στου Ζωγράφου, για καλοκαιρινή ευχαρίστηση. Φυσικά βάζουμε και σαρδελίτσα κι ό,τι άλλο ψάρι γουστάρουμε. Το[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΒασισμένο σε συνταγή του Ηλ.Μαμαλάκη Γενικώς αγαπώ το πορτοκάλι στο φαγητό,και παρ'όλο που είχα στην αρχή μια επιφύλαξη για το συνδυασμό,στο τέλος τον βρήκα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr