Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Η σάλτσα Αγιωργίτικο που δημιούργησα παρέα με τον αγαπημένο μου συνεργάτη, chef Μανώλη Μαυριγιαννάκη του Point A Bar & Restaurant, στο ξενοδοχείο Ηρώδειο, δεν[...]
Πηγή: caruso.grΓια τα λουκάνικα 220 γραμ. λαβράκι 400 γραμ. μπακαλιάρο 380 γραμ. Σολωμό 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 30 γραμ. σχοινόπρασο 1 Λάιμ το ξύσμα του 10 γραμ. ζάχαρη 10[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ μπισκ (bisque) είναι μια πανέξυπνη εφεύρεση της γαλλικής μαγειρικής που στηρίζεται στη σκέψη ότι τα διάφορα οστρακόδερμα πέρα απ’ τη νόστιμη σάρκα, έχουν[...]
Πηγή: caruso.gr