Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
γαρίδες φλαμπέ με ούζο Ο γαλλικός όρος flamber σημαίνει στη μαγειρική ότι προσθέτεις ένα οινοπνευματώδες ποτό στο φαγητό και το ανάβεις για να ενισχύσεις την[...]
Πηγή: pandespani.com3 μέτρια καλαμάρια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα 2 κουτ. γλυκού φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο στον ψιλό τρίφτη 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο σκόρδο[...]
Πηγή: gastronomos.grΣήμερα ανοίγοντας τα παράθυρα είδαμε πως το φθινόπωρο μας επισκέφθηκε επιτέλους. Έτσι αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα φαγητό λίγο πιο χειμωνιάτικο που μπορεί να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τον τόνο 800 γρ. φιλέτο τόνου 10 λεμόνια 100 γρ. μαυροσούσαμο Αλάτι χοντρό Πιπέρι Για τη μαρμελάδα 4 μελιτζάνες 6 αστεροειδείς γλυκάνισους 100 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΒήμα 1ο: Καλό ξέπλυμα Ξεπλένουμε το μπακαλιάρο καλά και απομακρύνουμε τρίβοντάς τον με τα χέρια το αλάτι με το οποίο είναι καλυμμένος. Στη συνέχεια τον[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr