Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Για 2-4 άτομα 600 γραμμάρια ξαλμυρισμένος μπακαλιάρος 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 2 κουταλιές της σούπας, ελαιόλαδο 750 γραμμάρια πράσο, σε ροδέλες 500[...]
Πηγή: sidagi.grΜια ελαφρυά εκδοχή ψαριών με λαδολέμονο, γρήγορη και πανεύκολη ακόμα και για αρχάριους! Τι χρειαζόμαστε: Μισό κιλό φιλέτο βακαλάου ή γλώσσας (κατεψυγμένα) Χυμό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈχω πάντα βακαλάο ρολό φιλέτο στην κατάψυξη γιατί μου λύνει τα χέρια όταν δεν έχω προλάβει να ψωνίσω αλλά και γιατί γίνεται πολύ γρήγορα, εύκολα και αποτελεί[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grΟ φρέσκος ή κατεψυγμένος ακέφαλος βακαλάος, τα μπακαλούδια, όπως τα ᾿λεγε η γιαγιά μου, είναι ένα πάρα πολύ νόστιμο ψάρι. Επειδή δεν έχει πολλά κόκκαλα,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥΛΙΚΑ 4-5 φιλέτα βακαλάο 1/2 ποτήρια ελαιόλαδο 3 κ.σ.μουσταρδα χυμό απο ένα μεγάλο λεμόνι 1 κουταλιά κορν φλάουρ μαϊντανός μια χούφτα πιπέρι νερό 1 1/2 ποτήρι[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΥλικά (για 2 άτομα): 1 κρεμμύδι 1 σκόρδο 300 γραμ. φιλέτο ψαριού (πχ. βακαλάος) 1/8 lt κρασί λευκό 50 ml ζωμός λαχανικών 1 ντομάτα χυμό από[...]
Πηγή: greekcook.gr