Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Τον τελευταίο καιρό έχω γράψει αρκετά για την Τουρκία κι έχω πολλά ακόμα (έχω ανεβάσει πάνω από 200 φωτογραφίες μέχρι στιγμής και τις έχω ταξινομήσει σε καμιά[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΓια ομελέτα με λουκάνικα και πατάτες έχω ήδη βάλει συνταγή . Αυτή, που είναι παραλλαγή, την είδα στο σάιτ της Ελένης και την δοκίμασα (και την προσάρμοσα).[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΤη μαγιονέζα την είχα συνηθίσει με το βραστό ψάρι. Όταν η μάνα μου είχε όρεξη έστρωνε πάνω από το ψάρι μια μαγιονέζα, τη στόλιζε και με κομμένα καρότα που[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΠριν μερικές μέρες είδα στο ίντερνετ μια συνταγή για ομελέτα φούρνου με πατάτες και λουκάνικο. Τίποτα το παράξενο το να βλέπεις κάτι καθώς περιδιαβαίνεις στις[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΕγώ είχα γράψει για πατάτες γκρατέν . Η Ελένη έγραψε τις προάλλες για πατάτες ογκρατέν . Παρόμοια πράγματα είναι και στο περιεχόμενο και στην εκτέλεση. Αλλά[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΤις προηγούμενες μέρες είχαμε πάει στη βόρεια Ελλάδα για να συναντηθούμε με συμφοιτητές απ' τα παλιά που είχαν κανονίσει να βρεθούν σε μια ταβέρνα. Στη[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΗ ιστορία ξεκίνησε μια Τρίτη. Είναι μέρα που έχει λαϊκή στη γειτονιά μου. Έχει κι άλλες μέρες δηλαδή και πάω ανάλογα με το πότε τελειώνουν οι προμήθειες. Και[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΈψαχνα και δεν πίστευα στα μάτια μου. Μα είναι δυνατόν να μην έχω βάλει συνταγή για πορπέτες (πολπέτες τις λένε αλλού); Έχω για πατατοκεφτέδες μεν, αλλ' αυτό[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΤον παστουρμά τον ήξερα αλλά δεν έτυχε να τον χρησιμοποιήσω. Πολλές φορές άκουγα για τη μυρουδιά που αφήνει αφού τον φας. Ίσως γι' αυτό, ίσως γιατί είναι ένα[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr