κερασοπιτα ακης | βεφα αλεξιαδου λικερ φραουλα | μπανοφι συνταγες της παρεας | μακαρονια βιδες σαλατα αργυρω | χοιρινο κατσαρολας συνταγες | γεμιση για κασεροπιτα | κολοκυθοπιττα | χοιρινη σπαλα στην κατσαρολα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Σαλατες, Ορεκτικα

Βρέθηκαν 13 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Ομελέτα ...αρχαία

Από την κ. Αριστέα Τόλια - Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Ομελέτα των αρχαίων Ρωμαίων Πρωτότυπο κείμενο: patina de asparagisadicies in mortario[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr

Γαρίδες σαγανάκι : Μεζές για ουζάκι και κρασάκι

Από την κ. Σοφία Εφη Λούκα - ταβέρνα Η ΦΛΟΓΑ Αγ. Ιωάννης Αλιβερίου Μια νοστιμιά που συνηθίζεται πολύ στις ψαροταβέρνες της Εύβοιας που φημίζεται για τα ψαρικά[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Ντοματοκεφτέδες χωριάτικοι της Εύβοιας

Από την κ. Σοφία Μούτσου - τ. Δήμαρχο Στυρέων Εύβοιας Μια εύκολη νοστιμιά που την παλιά εποχή έφτιαχναν στα χωριά οι γιαγιάδες μας με τις περιβολίσιες ντομάτες[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Πατατοκεφτέδες

Από την κ. Αναστασία Τζαχρήστου - Αγία Αννα Εύβοιας Μια συνταγή που έκανε η γιαγιά Ταρσή κι εμείς παραφυλάγαμε ποιός θα πάρει τους πιο πολλούς Υλικά 4 μεγάλες[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Πάστα ελιάς : μια νοστιμιά από την Εύβοια

Από την κ. Αριστέα Τόλια Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Χρειαζόμαστε : Μαύρες ελιές χωρίς το κουκούτσι Αντσούγιες πλυμένες και ψιλοκομμένες Κάπαρη[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Τραγανές κοτομπουκιές

Από την κ. Γιώτα Αλούκου - Στύρα Ζουμερές κοτομπουκιές με πεντανόστιμη τραγανή κρούστα. Δοκιμάστε τις και θα τις λατρέψετε.... Υλικά: 1 κιλό στήθος κοτόπουλου[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Παραδοσιακή ομελέτα

Από την κ. Μαρία Ρούπα - Ραπταίοι Μεσοχωρίων ΥΛΙΚΑ Λουλούδια από κολοκύθια ένα μεγάλο μάτσο Τυρί φέτα υπολογίζουμε με το μάτι πόση θέλουμε 1 κρεμμύδι ξερό[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Μελιτζάνες με αυγά στο τηγάνι, καλοκαιρινή[...]

Από την κ. Μαρία Ρούπα - Ραπταίοι Μεσοχωρίων Ψιλοκόβουμε και τηγανίζουμε τα λαχανικά και ρίχνουμε χτυπημένα αυγά ΥΛΙΚΑ: 1 κιλό μελιτζάνες μακριές τσακώνικες[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Μανιτάρια στη σχάρα

Από τον κ.Γιώργο Μαλλιώρα http://www.afoi-malliora.gr/forum/30---/370---bbq---sauce-bbq-.html ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ Τα μανιτάρια, εκτός απ’ τις γνωστές[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Παραδοσιακή σκορδαλιά νότιας Εύβοιας

Από την κ. Σοφία Καλαμπαλίκη που μας δίνει την γνήσια και παραδοσιακή δυνατή σκορδαλιά από τους Ραπταίους Μεσοχωρίων Χρειαζόμαστε 1 κεφάλι σκόρδο μισό φλυτσάνι[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Αυγά με ντομάτες στραπατσάδα

από την κ. Θεανώ Περήφανου - Λίμνη Εύβοιας Παραδοσιακή, γρήγορη και εύκολη συνταγή ΥΛΙΚΑ: - 1 κιλό ντομάτες- 5 αυγά- λάδι- αλάτι- πιπέρι- ρίγανη ή θυμάρι- μισό[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy