Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Αντί για βαριά και παχυντικά ντρέσινγκ από μαγιονέζα και πολλά τυριά, επιλέξτε γιαούρτι και διάφορα μπαχαρικά. Προσθέστε τα λαχανικά που σας αρέσουν και η[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤο κινόα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, ευνοώντας την λειτουργία του εντέρου και την παράταση του κορεσμού Επίσης βοηθά στον έλεγχο της[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤο μπρόκολο είναι ετήσιο φυτό της οικογένειας των Κραμβοειδών (Σταυρανθών) του γένους Κράμβη ( Brassica ). Είναι ένα είδος λάχανου και προήλθε από το άγριο[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΓια όσους δεν ξέρουν η αποξήρανσή τροφών είναι μια πολύ παλιά τεχνική, συντήρησης τροφών. Κατά την αποξήρανσή, αφαιρείτε το νερό/υγρασία που περιέχεται στην[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΣυντάκτης: Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μορ. βιολόγος Η φύση έχει εφοδιάσει τα προϊόντα της με πολύτιμες φυτοδραστικές ουσίες που προστατεύουν τον οργανισμό από την[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΒάλτε το μίξερ να δουλεύει και ρίξτε αργά αργά: 1 ωμό αυγό, 1 κουτάλι του φαγητού μηλόξιδο, κουταλιού του γλυκού μουστάρδα, αλάτι και τριμμένο μαύρο πιπέρι στα[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥλικά 1 μαρουλι 1/2 ματσακι ανιθο 2 κρεμυδακια φρεσκα 1/2 μανγκο μπαλσαμικο αλατι Εκτέλεση Κοβω τα παραπανω υλικα σε κοματακια τα ανακατευω ολα μαζι με το[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grOι κύβοι λαχανικών είναι απαραίτητοι στη μαγειρική γιατί νοστιμίζουν τα φαγητά. H παρασκευή μάλιστα πολλών συνταγών βασίζεται στο ζωμό λαχανικών. Oι[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΠοια κοινή σαλάτα. Αδυνατίζει, προλαμβάνει τον καρκίνο, σώζει την καρδιά, καθαρίζει το δέρμα και κατεβάζει το ζάχαρο; Η πολίτικη! Τα μυστικά της δύναμης της[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΓια να κατανοήσουμε τη φύση των Pringles και άλλες μάρκες που στοιβάζονται, ξεχάστε την έννοια ότι προέρχονται από πραγματικές πατάτες. Με κανένα αναγνωρίσιμο[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΣυντάκτες: Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μορ. βιολόγος, Σγούρου Αγάθη, βιοπαθολόγος. Τα παντζάρια είναι πλούσια σε μια ισχυρή φυτική χρωστική και αντιοξειδωτική ουσία[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr