Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 145 συνταγές
ΟδηγίεςΞεπαγώνουμε και κόβουμε σε 6 τετράγωνα κομμάτια το φύλλο σφολιάτας. Τα στρώνουμε σε ταψί που έχουμε βάλει την λαδόκολλα και... The post Αυγά μάτια σε[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Πλιγούρι 1 ποτήρι Ντομάτες 3 κομμένες σε κύβους Αγγούρι 1 κομμένο σε κύβους χωρίς τα σπόρια Κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένο Πιπεριά πράσινη 1 ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΣοτάρουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια στο ελαιόλαδο,προσθέτουμε το σπανάκι πλυμένο και καλά στραγγισμένο, τον άνηθο και σοτάρουμε καλά. Αλατοπιπερώνουμε[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Παντζάρια 6 βρασμένα Μήλο πράσινο 1 1/2 Αμυγδαλόψιχα 2/3 του φλυτζανιού του τσαγιού Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Ξύδι 1/3 του φλυτζανιού του[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Φασολάκια φρέσκα 1 κιλό (αμπελοφάσολα ή βελόνες) Σκόρδο 2 σκελίδες Κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Ξύδι απλό ή βαλσάμικο 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΚαθαρίζουμε τις πατάτες, τις τρίβουμε στο τρίφτη μέσα στο μπολ με το κιμά. Πλένουμε τα κολοκυθάκια,τα κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια το... The post[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Ρύζι 250 γρ Τυρί Edam 100 γρ κομμένα καρέ Αγγουράκια τουρσί 8 κομμένα καρέ Ελιές πράσινες 1 φλυτζάνι κομμένες στα δύο χωρίς κουκούτσι Αντζούγιες 4[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΣε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε να λιώσει το βούτυρο και σοτάρουμε καλά τα ψιλοκομμένα λουκάνικα μαζί με το πράσο. Σε ένα μπολ... The post Ομελέτα με[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Αυγά 5 βρασμένα Αντζούγες 3 φιλετάκια Τόνος νερού 1 μικρή κονσέρβα Πιπεριά πράσινη 1 για στολισμό σε λωρίδες Ντομάτα 1 για στολισμό κομμένη σε φέτες[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Ρεβύθια 3 φλυτζάνια του τσαγιού βρασμένα Αγκινάρες 8 καρδιές αγκινάρας Άνιθος 1 ματσάκι Μαϊντανός 1/2 ματσάκι Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Λεμόνι[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Λάχανο μέτριο 1/2 Ρέβα 2 φλυτζάνια του τσαγιού Σέλινο 2 κλωνάρια Ρόκα 1 ματσάκι Μαϊντανός 1/2 ματσάκι Σκόρδο 2 σκελίδες Κρεμμυδάκια φρέσκα 2 τεμ. Καρότα[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Πατάτες 1 κιλό Λουκάνικα Φρανκφούρτης βρασμένα 4 τεμ. Κρεμμυδάκια φρέσκα 2 τεμ. Μουστάρδα 3 κουταλιές της σούπας Κάπαρη 1 κουταλιά της σούπας Μαϊντανός[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Λάχανο κόκκινο 1 μικρό ψιλοκομμένο Ελαιόλαδο 3 κουταλιές σούπας Ξύδι 1 κουταλιά σούπας Αλάτι Για το ντρέσινγκ Γιαούρτι 1 κεσεδάκι μικρό Μαγιονέζα 2[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Βοδινή γλώσσα παστή 150 γρ ψιλοκομμένη σε λωρίδες Σελινόριζα 250 γρ ψιλοκομμένη σε λωρίδες Ζαμπόν 150 γρ ψιλοκομμένο σε λωρίδες Μανιτάρια 150 γρ φρέσκα[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΠλένουμε τις πατάτες πολύ καλά και τις τρίβουμε με ένα σφουγγαράκι.Τις βάζουμε όπως είναι με την φλούδα τους να βράσουν... The post Πατατοκεφτέδες σαν[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΚαθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε καρέ. Τις πλένουμε, τις αλατίζουμε και τις τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν σε ένα... The post Ομελέτα πατάτας[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Ρεβύθια 100 γρ βρασμένα Καρότο 1 τριμμένο Σπανάκι 15 φύλλα Κρεμμυδάκια φρέσκα 3 ψιλοκομμένα Ντομάτες 2 κομμένες καρέ Ρόκα 6 φύλλα Για το ντρέσιγκ[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΠλένουμε τις πιπεριές, τις σκουπίζουμε,τις βάζουμε με λίγο ελαιόλαδο σε ταψάκι και τις ψήνουμε στο γκριλ στους 180 βαθμούς και... The post Πιπεριές[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Τυρί φέτα ή κίτρινο τυρί 500 γρ. Τυρί μανούρι ή κεφαλογραβιέρα 200 γρ. Κόκκινη πιπεριά 1 τεμ. Πράσινη πιπεριά 1 τεμ. καυτερή Ντομάτες 3 τεμ. Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για την μαγιονέζα Αυγά 2 τεμ.(σε θερμοκρασία δωματίου) Μουστάρδα 1 κουταλιά της σούπας κοφτή Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού Καλαμποκέλαιο 1/2 λίτρο ή[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Τυρί φέτα 250 γρ Γιαούρτι 1 φλυτζάνι του καφέ Ανθότυρο 300 γρ Τυρί κατίκι 200 γρ Πιπεριά πράσινη καυτερή 1 Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι Ξύδι 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΤρίβουμε το καρότο στην πολύ λεπτή μεριά του τρίφτη. Πολτοποιούμε το σκόρδο κι ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα... The post Τζατζίκι εναλλακτικό[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΚαθαρίζουμε και βράζουμε την πατάτα για 10 – 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσει καλά κι αφήνουμε να κρυώσει. Μουσκεύουμε το... The post Ταραμοσαλάτα[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΠλένουμε το ψάρι μας το κόβουμε σε μερίδες και το αφήνουμε να στραγγίξει καλά. Πλένουμε τις πατάτες μας και τις... The post Μπακαλιάρος με σκορδαλιά[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΣε ένα μπολ ανακατεύουμε την μπύρα, το λεμονοπίπερο και όσο αλεύρι πάρει ώστε να γίνει ένας παχύρρευστος χυλός. Βάζουμε σε ένα... The post Σαγανάκι[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 700 γρ Κρεμμύδια ξερά 6 μεγάλα ψιλοκομμένα Σκόρδο 2-3 σκελίδες ψιλοκομμένες Πιπεριές πράσινες κέρατο 2 ψιλοκομμένες Ντοματοπολτός 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Αμπελόφυλλα 400 γρ Ρύζι 1 ποτήρι καρολίνα (μουσκεμένο και στραγγισμένο από πριν) Ελαιόλαδο 1 ποτήρι + 1/2 για το ψήσιμο Νερό 2 ποτήρια περίπου Κρεμμύδια[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Γαρίδες 1 κιλό καθαρισμένες με τα κεφάλια τους Ντοματάκια 1 κουτί περασμένα στο μούλτι Ελαιόλαδο 5 κουταλιές της σούπας Βούτυρο 50 γρ Κρασί 1/2 ποτήρι[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Φύλλο σφολιάτας 2 φύλλα κομμένα στρογγυλά Ντομάτα 4 - 5 κομμένες ροδέλες Κρεμμύδια ξερά 3 τεμ κομμένα ροδέλες Ρίγανη Αυγό 1 μόνο τον κρόκο Γάλα λιγο[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Σαλιγκάρια 1 κιλό Κρεμμύδια ξερά 2 ψιλοκομμένα Ντομάτες 5 τριμμένες Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι Πιπεριά καυτερή 1 τεμ Λεμόνι 1 τεμ τον χυμό του Φύλλο δάφνης 2[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Αμύγδαλα ασπρισμένα 3 φλυτζάνια του τσαγιού Γιαούρτι στραγγιστό 1 1/2 κιλό Μαγιονέζα 1 φλυτζάνι του τσαγιού Άνιθος 1 ματσάκι Οδηγίες Χοντροκόβουμε τα[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Μανιτάρια 400 γρ (μικρά άσπρα) Κασσέρι 1 1/2 ποτήρι τριμμένο Παστουρμά 5 φέτες ψιλοκομμένο Βούτυρο για το ψήσιμο Οδηγίες Κόβουμε τα κοτσάνια από τα[...]
Πηγή: chefoulis.gr