μπανοφι συνταγες της παρεας | παντεσπανι σιροπιαστο αργυρω | μακαρονια βιδες σαλατα αργυρω | γεμιση για κασεροπιτα | κολοκυθοπιττα | ρυζογαλο συνταγη ακης | σπανακι σουφλε ευκολο | solomo sto fourno
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Σαλατες, Ορεκτικα

Βρέθηκαν 157 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Μανιτάρια γεμιστά με τραγανό μείγμα παρμεζάνας

υλικά 12 μεγάλα λευκά μανιτάρια (πολύ φρέσκα και σφιχτά) 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη (από κομμάτι) 50 γρ. αμυγδαλόψιχα σκόνη (αλεσμένη στο μούλτι) 50 γρ. αλεύρι[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Bhuni zabzi (ψητά λαχανικά)

φωτό: Βαγγέλης Πατεράκης Παραδοσιακό φαγητό, συνοδευτικό άλλων εδεσμάτων, το οποίο πολύ συχνά σερβίρεται ως πρώτο πιάτο. Το προτιμούν επίσης (όπως και το[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
2ο πιάτο: Τόνος σούσι με αμπελόφυλλα, σόγια και[...]

Υλικά (για 4 άτομα) 8 μεγάλα αμπελόφυλλα από κονσέρβα Στατήρ ή Μανδραγόρας 300 γρ. τόνο ή ρίκι φιλέτο η μπακαλιάρο 1/2 κούπα αλεύρι 1/2 κούπα κορνφλάουρ 1[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
1ο πιάτο: Καγιανάς με μαύρη τρούφα (Bασίλης[...]

Υλικά (για 4 άτομα) 8 φρέσκα αυγά 1/2 φλιτζ. πρόβειο γάλα 3 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι, λευκό πιπέρι Φρέσκια μαύρη τρούφα ή λάδι μαύρης τρούφας[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
«Κοπανιστή» σαρδέλες σε κονσέρβα από τον σεφ[...]

Μια πικάντικη «κοπανιστή» φτιαγμένη έτσι, ώστε να έχει έξτρα κάψα και έντονη γεύση σε ένα εντυπωσιακό νεοπαραδοσιακό ποπ σερβίρισμα με σαρδέλες[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
«Tορτελόνι» από πέτσα γιαουρτιού, αβοκάντο και[...]

Σε στιλ Ferran Adria, ο Tσίγκας μεταμορφώνει παράταιρα υλικά (την πέτσα γιαουρτιού) σε οικεία τροφή (τορτελόνι), δημιουργώντας την ψευδαίσθηση του ζυμαρικού,[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
"Στραπατσάδα" με καπνιστό σολομό

υλικά 3-4 πολύ φρέσκα αβγά 4 κ.σ. κρέμα γάλακτος ελαφριά 4 φέτες καπνιστό σολομό 2 κρεμμυδάκια φρέσκα, πολύ ψιλοκομμένα 2 κ.σ. βούτυρο 6 φέτες ψωμί[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ισπανική ομελέτα με πατάτες (tortilla espanola)

υλικά 6 μεγάλα αβγά 5-6 μέτριες πατάτες 1 μέτριο κρεμμύδι 1 φλ.τσ. ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι παρασκευή Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε στρογγυλές[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Αυγά γεμιστά με καβούρι

Από το βιβλίο «Food to die for: The Secrets of Kay Scarpettas Kitchen»: Η ηρωίδα της Κόρνουελ είναι ιατροδικαστής, αλλά και σπουδαία μαγείρισσα. Τα αυγά[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μεσογειακή σαλάτα με κριθαράκι

υλικά 250 γρ. κριθαράκι χοντρό 150 γρ. τρυφερά φύλλα από σπανάκι (baby σπανάκι, κατά προτίμηση) 120 γρ. φέτα, χοντροκομμένη με το πιρούνι 10 τοματίνια,[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μεξικάνικη σαλάτα με φασόλια

υλικά 1 κονσέρβα μαύρα φασόλια 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια (kidney beans) 1 κονσέρβα καλαμπόκι 1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένες 1 μέτριο κρεμμύδι,[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Spring rolls (White Elephant)

Υλικά (για 4 κομμάτια) 10 γρ. σέλινο 1Ο γρ λάχανο 1Ο γρ. καρότο 5 γρ. σκόνη από πικάντικα καρυκεύματα 5 Spices 2 γρ. τζίντζερ 2 γρ σκόρδο 5 γρ. λάδι[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μπακαλιάρος – σκορδαλιά (Χριστόφορος Πέσκιας)

Υλικά (για 4 άτομα) 1 φρέσκος μπακαλιάρος, περίπου 2 κιλά ½ κιλό πατάτες ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. κρέμα γάλακτος 4 μικρά φινόκιο 3[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ντάκος

Υλικά (για 4 άτομα) 4 κριθαροκούλουρα 1 1/2 ντομάτα 1/3 κρεμμύδι 1/4 πράσινη πιπεριά Τυρί κατίκι Κάππαρη Ελαιόλαδο Ξίδι Αλάτι Ρίγανη Εκτέλεση Χτυπάμε το[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Οβριές σφουγγάτο (Μάνη)

Υλικά Αγριοσπάραγγα 1 ματσάκι οβριές (είναι πιο λεπτές και αρκετά πιο πικρές από τα σπαράγγια) 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κιλό άγρια χόρτα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Γλώσσες με σπαράγγια ογκρατέν

Υλικά 1 κιλό ψάρια γλώσσες σε φιλέτα 500 γρ. σπαράγγια 1 ποτήρι κρασί 1 κρεμμύδι Πιπέρι άκοπο 500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 4 αβγά 1 κουταλιά της σούπας[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Caesar salad

Υπό το φως του umami, καταλαβαίνουμε τώρα γιατί η περίφημη Caesar salad είναι μια από τις μεγάλες συνταγές του 20ού αιώνα. Οφείλει τη δημοφιλία της σε umami[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy